Ultima actualizare: ieri, 22:33
Locale

FOTO. Cadouri pentru copiii din centrele de plasament, din partea polițiștilor sătmăreni

Joi, 9 decembrie, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare împreună cu reprezentanții Centrului Antidrog Satu Mare și Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Satu Mare au desfășurat noi activități în cadrul PROIECTULUI ,,GESTURI SIMPLE ÎNDEPLINESC VISE MARI”, gazdele fiind beneficiarii din cadrul C.T.F. ,,Speranța” și C.T.F. ,,Violeta” Carei.

Evenimentele organizate reprezintă continuarea unei colaborări fructuoase a instituțiilor menționate cu centrele de plasament aflate în subordinea Direcției Generale de Asistență și Protecție a Copilului Satu Mare, scopul proiectului fiind atât realizarea unor activități informativ – preventive vizând prevenirea victimizării minorilor și a delincvenței juvenile, dar și  aducerea bucuriei în sufletul tinerilor aflați în sistemul de protecție, a zâmbetului pe fețele acestora și împlinirea unor dorințe.

Tinerii beneficiari au fost elevi cu vârste cuprinse între 6 ani si 17 ani, din ciclul primar, gimnazial și liceal, tineri frumoși care i-au întâmpinat pe polițiști cu bucurie și cu colinde, special pregătite pentru această întâlnire. Respectând măsurile de prevenire a răspândirii virusului SARS COV 2, activitățile s-au desfășurat în aer liber, polițiștii sătmăreni și reprezentanții Centrului Antidrog Satu Mare unindu-și forțele pentru o cauză nobilă, o cauză comună – de a ajuta tineri frumoși, de a da o mână de ajutor acolo unde este nevoie cu adevărat de noi!

 

 

Un comentariu

  1. nina Răspunde

    3❤Fete pentru sex în orașul tău ❤ Link – bit.ly/37l3qY9

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.