Ultima actualizare: azi, 12:24

Locale

FOTO. Cuplurile de aur și diamant, sărbătorite de municipalitate

Cuplurile de aur și diamant, sărbătorite de municipalitate. Primarul municipiului Satu Mare, Kereskényi Gábor și administratorul public, Maskulik Csaba au premiat astăzi, 21 decembrie, 10 cupluri de diamant și 44 cupluri de aur.

Primarul municipiului, Kereskényi Gábor, a înmânat cuplurilor sărbătorite o diploma aniversară, un premiu în valoare de 1000 de lei și un calendar pentru anul 2021 cu picturi reprezentând imagini din oraș.

,,E o mare onoare pentru mine să fiu alături de cuplurile cele mai longevive din municipiu. Dragi seniori, sunteți adevărate modele pentru noi, ați reușit să treceți proba timpului și să ne demonstrați că acolo unde există respect, dragoste și înțelegere, obstacolele pot fi trecute mai ușor. Ne dorim să vă urmăm exemplu, chiar dacă nu este mereu ușor! Vă doresc sănătate, ani mulți și fericiți alături cei dragi, să vă bucurați de nepoți și de toate lucrurile pe care le-ați realizat cu multe eforturi! La mulți ani”, a transmis primarul Kereskényi Gábor.

Anul acesta, conducerea Primăriei a premiat în total 28 de cupluri de diamant și 147 de cupluri care au aniversat 50 de ani de căsătorie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.