Ultima actualizare: azi, 21:59

Locale

FOTO. Sute de brazi, confiscați de polițiști în județul Satu Mare

În vederea asigurării unui climat corespunzător de siguranță civică, a prevenirii și combaterii eficiente a fenomenului criminogen, polițiștii din cadrul Serviciului de Ordine Publică, Poliția oraș Tășnad și ai Secției Poliție Rurală Tășnad, cu sprijinul unui lucrător silvic din cadrul O.S. Codrii Sătmarului, au organizat în acest sfârșit de săptămână, o acțiune pentru diminuarea ilegalităților îndreptate împotriva fondului forestier național prin tăierea, furtul, transportul și comercializarea ”Pomilor de Crăciun”.

Astfel, polițiștii au acționat pe raza de competență în domeniul circulației, depozitării, prelucrării și comercializării materialului lemnos, precum și verificarea trasabilității acestuia, în special a comercializării pomilor de crăciun. Ocazie cu care au fost controlate 7 societăți comerciale de profil, au verificat 6 persoane fizice, aplicând 7 sancțiuni contravenționale, în valoare de 13 000 de lei.

De asemenea, polițiștii au ridicat în vederea confiscării 220 de pomi de crăciun.

Sursa: IPJ Satu Mare

 

 

2 comentarii

  1. ecologist Răspunde

    Mă, nu-i frumos mă! Lăsați mă pe săracii evazioniști să mai facă un ban necinstit! Din ce să facă omul Crăciunul atuncea? A, că nici voi nu aveți brad? Pardon atuncea.

  2. trecătorprin satu mare Răspunde

    FENOMEN CRIMIOGEN? CRIMĂ ESTE ÎN MOMENTUL ÎN CARE BRADUL ESTE TĂIAT! LA CE BUN? NU SUNT DESTUI BRAZI MICI ÎN GHIVECI SAU ARTIFICIALI? CEI MARI NE DAU OXIGENUL DE CARE AVEM NEVOIE. ODATĂ TĂIAT, BRADUL NE DĂ BUCURIA UNEI SERI DE CRĂCIUN. APOI, UNDE AJUNGE? ȘI LA CE ESTE DE FOLOS?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.