Ultima actualizare: azi, 16:32
Locale

FOTO. Mașină căutată în Marea Britanie, descoperită la PTF Petea

Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Petea – judeţul Satu Mare au descoperit și indisponibilizat un autoturism căutat de autoritățile din Marea Britanie.

În data de 4 decembrie, în jurul orei 9.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Petea, județul Satu Mare, s-a prezentat pe sensul de intrare în țară, pentru efectuarea formalităților de frontieră cetăţeanul român L.N. în vârstă de 22 de ani, la volanul unui autoturism marca Mercedes Benz, înmatriculat în Marea Britanie.

Cu ocazia controlului efectuat, polițiștii de frontieră au constatat că mijlocul de transport figurează în bazele de date cu mențiunea bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de autoritățile din Marea Britanie în data de 22 octombrie.

Mașina, în valoare de aproximativ 27.000 de lei, a fost indisponibilizată la sediul instituției în vederea continuării cercetărilor. Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăinuire,  la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale ce se impun.

Sursa: Poliția de Frontieră

Pearl Beauty Center

2 comentarii

  1. h Auleu Maica Răspunde

    Mai fură ai noștrii , dar cred că mai iau și țepe……

  2. nina Răspunde

    35❤Fete pentru sex în orașul tău ❤ Link – bit.ly/36jgOLN

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.