Ultima actualizare: azi, 17:36

Locale

VIDEO. Parlamentare Satu Mare: Primele incidente la alegeri. Au fost aplicate sancțiuni

Toate cele 337 de secții de votare constituite pe raza județului Satu Mare au fost predate de către efectivele structurilor MAI angrenate în misiuni de pază pe timpul nopții președinților secțiilor de votare. Pe parcursul întregii zile, până la finalizarea activității de votare,  pentru buna desfășurare a procesului electoral, efectivele MAI vor fi prezente pentru a preveni apariţia unor incidente de natură să perturbe procesul de votare.

Astfel, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Satu Mare va avea în responsabilitate 154 de secţii de votare, constituite în 149 de locaţii, unde vor fi prezenţi 149 de poliţişti, Inspectoratul de Jandarmi Satu Mare va avea în responsabilitate 126 de secții de votare dispuse în 86 de locații, unde vor fi prezenți 126 de jandarmi, iar Serviciul Teritorial al Poliției de Frontieră Satu Mare va avea în responsabilitate 57 de secții de votare dispuse in 55 de locații, unde vor fi prezenți 102 de polițiști de frontieră.

Până la acest moment, la nivelul județului Satu Mare au fost sesizate câteva incidente, dar care nu au afectat desfășurarea votului.

În două cazuri au existat probleme tehnice cu tableta pentru citirea CNP –ului, aspectele fiind remediate. De asemenea, în cursul zilei de ieri, au fost aplicate 3 sancțiuni contravenționale, în baza Legii 208/ 2015 pentru continuarea campaniei electorale în mediul online.

Sursa: IPJ Satu Mare

 

Un comentariu

  1. nina Răspunde

    112❤Fete pentru sex în orașul tău ❤ Link – bit.ly/36jgOLN

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.