Ultima actualizare: ieri, 22:26

Publicitate

FOTO. S-a deschis Next Food: Mâncare tradiţională în regim take away

S-a deschis Next Food. Un fast food cu specific românesc a fost deschis astăzi în municipiul Satu Mare, pe str. Careiului C10.

Next Food prepară în special mâncăruri româneşti, dar şi preparate rapide, precum pizza, burgeri, shaorma la farfurie, aripioare picante.

Next Food se axează cel mai mult pe preparate cu specific româneşti, precum ceafă, mici, iar de sărbători va pregăti platouri cu caltaboşi, jumări, cârnaţi sau răcituri.

În afară de produsele congelate, mâncărurile sunt pregătite pe loc, astfel aveţi garanţia că produsele din carne sunt proaspete şi calde.

Next Food oferă şi meniul zilnic cu preparate româneşti, meniul de astăzi fiind fasole cu ciolan la grătar, la preţul de 12,90 lei.

Deocamdată ridicarea preparatelor se face doar în regim take away. Puteţi suna la numărul de telefon 0770596342 pentru comenzi şi puteţi ridica preparatele de pe str. Careiului C10. Localul are şi punct de livrare în spatele blocului, astfel că dacă vă deplasaţi cu maşina puteţi să aveţi acces foarte uşor pentru ridicarea pachetului.

Adresa: Satu Mare, str. Careiului C10,

Tel: 0770596342

Adresa Facebook: Next Food Careiului

Vă prezetăm mai jos meniul localului:

Next Food Satu Mare

Next Food Satu Mare