Ultima actualizare: azi, 10:14

Ovidiu Duma
Locale

Ovidiu Duma:  Ziua de 1 Decembrie reprezintă idealul nostru

Mesajul primarului orașului Ardud, Ovidiu Duma, candidat PNL pentru Senatul României, cu ocazia Zilei Naționale a României:

Dragi sătmăreni, dragi români, astăzi celebrăm Ziua Națională a României, zi în care, cu toţii, oriunde ne-am afla, ne sărbătorim patria mamă. Semnificaţia istorică a zilei de astăzi, rădăcinile și tradițiile creştine ale poporului român, se îmbină şi se completează pentru a construi identitatea naţiunii române, identitatea noastră, a tuturor.

Acum mai bine de 100 de ani, în 1918, românii au trăit emoţia reîntregirii neamului, emoție care trebuie să ne însoțească zilnic și pe noi, fii și fiice ai României, pentru că unirea profundă se clădește în fiecare zi prin implicarea fiecăruia în interiorul comunităților, indiferent unde ar fi aceastea.

Ziua de 1 Decembrie reprezintă idealul nostru ca naţiune, idealul neamului de a fi liber şi unit într-o Românie prosperă, în fruntea căreia se află oameni responsabili şi integri. Astăzi mai mult decât oricând să reflectăm un moment la cum ne dorim să arate ţara noastră. Numai împreună, implicaţi şi determinaţi, vom putea să construim o Românie puternică şi respectată oriunde în lume.

Tuturor românilor care sărbătoresc astăzi apartenența de neam, tuturor celor care își poartă identitatea românească cu mândrie în suflet, în fiecare zi, le adresez sincere urări de bine, sănătateși binecuvântări.

La mulți ani români, oriunde vă aflați!

La mulţi ani, România!

 

4 comentarii

  1. Dacus Răspunde

    In toata lumea e ziua mondiala a luptei contra SIDA , la noi nu se vorbeste de asta ca e sarbatoare nationala, asa am ajuns printre cele mai infectate tari din toate punctele de vedere ,inclusiv coruptie.

  2. Szalma Jack Răspunde

    Dă-te băi in pixu meu,papagalule !!

  3. Cosma Răspunde

    Du-te dracu poponar de Ardudu. Esti homalau ca si Cosma. Bine a punctat Radu Cristescu!

  4. calin Răspunde

    Ia luați-vă și vă cărați toți la dragu, că gura vă e mare și pieptaru la fel. Pozați in mari patrioți și salvatori de neam și tară numai să ajungeți in parlament. In al doilea minut ați și uitat de unde ați plecat, uitati de cei care v-au votat, de parinți de TOT!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.