Ultima actualizare: ieri, 21:59

Locale

FOTO/VIDEO. La mulți ani, România! Ziua Națională, sărbătorită fără public la Satu Mare

Ziua Națională a României a fost sărbătorită astăzi în municipiul Satu Mare într-un cadru restrâns, fără public, din cauza măsurilor restrictive impuse de pandemia de coronavirus.

Manifestările au început la ora 12.00 în Parcul Central, în fața statuii lui Vasile Lucaciu. Ceremonia a fost una restrânsă din cauza măsurilor impuse de pandemia de coronavirus. Nu au avut loc discursuri, lipsind de asemenea și tradiționala paradă militară. Cu toate că evenimentul a fost sărbătorit fără public, câțiva sătmăreni s-au adunat totuși pentru a urmări evenimentul din centrul municipiului.

Evenimentul a debutat cu intonarea Imnului de Stat, după care prefectul județului Satu Mare, Radu Bud, a transmis mesajul premierului Ludovic Orban de 1 Decembrie. Ceremonia dedicată Zilei Naționale a României s-a încheiat cu depuneri de coroane.

 

8 comentarii

  1. Johnny Răspunde

    “Nu uita ca ești roman,
    Ca tatăl tău si mama ta ,
    Bunicul si bunica ta
    Te-au învățat dintotdeauna sa fii bun!”
    LA MULȚI ANI ,ROMÂNIA!
    LLA MULȚI ANI ,ROMANI!

  2. satmarean Răspunde

    hai sictir sati explic pe limba mea fata corecturi si fara a respecta limba romana: au murit ieri 12 oameni din care vreo 11 acasa si unu in spital. cu covid, fara covid, draq stie ca nu se face autopsie. au fost 2 sau 3 tentative de suicid la oameni, baut insecticid, pastile taiet vene(stiu ca au trait pana azi 01.12.2020) aici nu e inclusa ciora care a dat cu pumnul in geam rupta de beata. in spitale se moare, mult, dar mai mult acasa, si moare aia care pana acum nu au avut acces la medici

    • Vulpea bi-polara Răspunde

      Bine ca ceva patrihoti s-or gandit ca un falus de peste 40m, in fata la economic/finante rezolva problemele. Se mai stie ceva de banii adunati de patriot? Ca nici urma de catarg, drapel etc. Sau o fi avut jebu spart, si s-or rasfirat pe drum?

  3. satmarean Răspunde

    . la spital(judetean-izolator) e greu rau, pisati cacati pe ei, fara apa, fara mancare, oameni batrani tinuti pe un scaun 20 de ore, sau un pat 48 de ore nui vede nimeni de seara pana dimineata. la spital covid ajungi da nu sti cum si in ce fel iesi(pe picioare ori in sac) moare ala de langa tine si stai si asculti cum moare. doftorii doare la p..la peste tot, aia de la carei bucurosi ca nu e pacienti multi, ca nu primeste, desi spitalu e cat un oras, astia de aici spume ca nu are undei tine.
    Rezumat: o sa murim multi si degeaba:)) aci e gulagul siberian

  4. Driver two2 Răspunde

    Traiasca szopos de romania, traiasca geci de budzsetar si foame in gat de doctori.
    Cam atat!!
    In rest La Mulți Ani Romania!

  5. satmarean Răspunde

    baaa si asta se intampla nu din cauza la oameni de rand, se intampla din cauza la personalul specializat care se pisa pe noi toti. vorba lui TROSCA futui mama ei de tara.

  6. cazma Răspunde

    Satmarene lasă saniuta deși e iarnă vine zăpada pacienții sunt îngrijiți și sunt în mare parte mulțumiți îți doresc sănătate și nu mai scrie când ești băut

  7. Satmarean Răspunde

    Câtă competență au aceste autorități care nu au fost capabile să organizeze Ziua Națională? Înțeleg că e carantină dar carantina anulează și demnitatea? Carantina anulează respectul față de marile jertfe ale sutelor de mii de ostași? De ce nu au fost lăsați sătmărenii să participe? avem poliție și jandarmerie, ei precis asigurau ordinea. Și chiar nu era cazul, în mod sigur nu erau probleme. Concluzia este, veniți români și ne votați, acolo nu veți fi în pericol. Dar erați în pericol dacă sărbătoreați ziua națională a României!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.