Ultima actualizare: ieri, 19:16

Locale

FOTO. Tânără lovită de mașină în parcare la McDonalds. Transportată la spital

Tânără lovită de mașină în parcare la McDonalds. O tânără de circa 20 de ani a fost lovită în urmă cu puțin timp de un autoturism de teren în parcarea de la McDonalds. Tânăra a fost preluată de către un echipaj de ambulanță și dusă la Unitatea de Primiri Urgențe.

La fața locului au ajuns două echipaje de poliție, care audiază martori, preiau probe, pentru a stabili cum s-a petrecut totul.

Deocamdată nu se ştie exact cum s-a produs accidentul.

Vom reveni cu detalii.

8 comentarii

  1. a Răspunde

    Nu ii iau apararea siferului..
    Acolo, poate ar fi bine regandita parcarea. E cam aiurea. Ori intrare separata la hamburgheri ori latirea benzilor din zona. Daca ai parcat pe margine cu o masina medie nu poti intoarce caxsa iesi.

    • altu fără bmw Răspunde

      Totul e ca la balamuc acolo și de când e mallul acolo îți smulgi părul de pe cap. Dar nah ne-a trebuit Mc și mall în buricul târgului când sătmăreanul toate le vrea în sistem drive in. Unii cred că au uitat mersul pe jos. Oe de altă parte și parașutele umblă cu ochii-n telefoane că așa e trendy. Apoi se întâmplă ce se întâmplă. Voi vă mirați? Eu mă mur că doar atâtea sunt!!!

  2. remy martin Răspunde

    Nu trebuie regandit nimic! Trebuie doar sa traversam strada prin locurile permise si sa ne deschidem ochii, atat soferii cat si pietonii.

    • a Răspunde

      Eu cred ca nu ai trecut pe acolo…

      • Bratan Răspunde

        Trebuie extinsă parcarea ca să ne putem întoarce în loc și să nu mai fim nevoiți să înconjurăm 50 de metri sau Kaufland să ne pună la dispoziție un elicopter care să ne întoarcă pe fiecare în direcția în care vrem să mergem.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.