Ultima actualizare: azi, 19:32

Locale

FOTO/VIDEO. Ioan Rus și Valer Beșeni, noii vicepreședinți ai Consiliului Județean Satu Mare

Ioan Rus și Valer Beșeni sunt noii vicepreședinți ai Consiliului Județean Satu Mare. Cei doi au fost votați astăzi, în cadrul unei ședințe extraordinare a CJ.

Patru persoane au fost propuse pentru cele doua posturi de vicepreședinte al Consiliului Județean Satu Mare. În cadrul ședinței de azi au fost propuși: Ionuț Oneț (PSD), Liviu Pop (PMP), respectiv Ioan Rus și Valer Beșeni (ambii PNL).

În urma votului secret exercitat de consilierii județeni aleși, Ioan Rus (24 voturi) și Valer Beșeni (22 voturi), ambii de la PNL, îl vor seconda pe președintele Pataki Csaba la conducerea Consiliului Județean Satu Mare. Ceilalți doi candidați, Ionuț Oneț (PSD) și Liviu Pop (PMP) au primit 6, respectiv 8 voturi.

La finalul ședinței, noii vicepreședinți ai Consiliului Județean Satu Mare au oferit primele declarații.

,,În anul care vine avem niște proiecte pe care le-am început în mandatul trecut, aceste proiecte trebuie duse mai departe și în plus va trebui să fim foarte atenți la promisiunile pe care le-am făcut în campania electorală și să le punem în practică”, a declarat Ioan Rus.

,,Îmi doresc o relație corectă cu tot aparatul de specialitate din cadrul Consiliului Județean, cu toate instituțiile subordonate și să facem tot ce trebuie pentru dezvoltarea județului”, a spus și Valer Beșeni.

 

 

3 comentarii

  1. Ardeleanul Răspunde

    Doi escroci in special ciochistul ala de rus.

  2. Romania Răspunde

    L_ai rezolvat pe finutu Beseni…bravo Adrian Cozma…..da ai grija ca ii tare prost lucru care il sti si tu, il stie si el, il stiu si altii!!!….vai de capul lui!!!…..PNL mandria tarii!!!:))))

    • Beseina Răspunde

      Mă-sa directoare economica la spital, asta vicepresedinte. Foarte tare! Cum satmarenii stau si nu cunosc dedesubturile…! O uitat besenila asta, cum umbla cozma pe la portile PSD, ca sa il puna pe Besanila la spital. cozmocu facea pe avocatu in cazu Valer Marean si Valer asta micul ‘besenila’ astepta sa fie numit la spital de catre penalistu de serviciu , aka Govorian

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.