Ultima actualizare: azi, 22:15

Locale

Magyar Lóránd a fost ales vicepreședinte al Comisiei pentru Agricultură

La ședința inaugurală de marți a Camerei Reprezentanților, membrii Comisiei pentru agricultură, silvicultură, industrie alimentară și dezvoltare rurală l-au ales pentru funcția de vicepreședinte pe deputatul parlamentar UDMR, Magyar Lóránd.

Deputatul Magyar este membru UDMR din anul 2000. În anul 2004 a absolvit Facultatea de Medicină Veterinară din Cluj-Napoca, după care, în perioada 2006-2016, ocupă funcție de conducere în cadrul Agenției de Plăți și Intervenție în Agricultură (APIA) Satu Mare, politicianul sătmărean fiind membru activ al comisiei și în mandatul parlamentar recent încheiat.

„În calitate de specialist în agricultură și dezvoltare rurală este o mare onoare pentru mine decizia comisiei de a mă numi în funcția de vicepreședinte. În ultimii patru ani, am acordat mare atenție activității comitetului, întrucât acolo se desfășoară munca substanțială  al domeniului. Voi continua, și pe viitor, să dedic, dacă se poate, și mai multă energie prezentării unor legi rezonabile plenului Camerei Deputaților, legi care să sprijine și să favorizeze activitatea fermierilor transilvăneni”, a declarat Magyar Lóránd.

 

7 comentarii

  1. Satmarean Răspunde

    Felicitări. Este singurul deputat de Satu Mare care-si merita funcția. Singurul care în mandatul trecut a facut ceva pentru sătmăreni. Va mulțumim!!!!

    • ;)))) Răspunde

      ce a facut!?……a incasat salariul de 12000 + sumele forfetare in total 40000 lei….cam atat!…….nu fuge si Lourico la budapesta sa se pozeze cu Orban ca a ajuns in comisie ca si Hunor baci!!!?

  2. vasile Răspunde

    Da intradevar a votat toate doleantele PSD.

  3. Valahu Răspunde

    Pai s-a vedeti ce de cucuricodara(poate e gresit)o s-a creasca in Satmar.

    • românaş Răspunde

      Nu mă interesează dacă e incorect cucuricodara (văd că tu eşti preocupat de aspect) dar să scrii ,,s-ă” în loc de să mi se pare …subminimal… în sensul că trebuie doar să citeşti nu să scrii.

  4. Liliana Răspunde

    Stimate domn Magyar, sunteti vicepresedinte doar pe Transilvania?? Inseamna ca primiti 1/3 din drepturi cam cat reprezinta geografic Transilvania?? Nu va este putin rusine??

    • romanas Răspunde

      Asa vorbesc fratii ungureni, fie ca sunt parlamentari, colegi de serviciu sau doar concitadini. Cred ca au un cod de nuante in exprimare. Li s-a facut dor de o Transilvanie independenta daca altceva e prea mult a pretinde.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.