Ultima actualizare: azi, 01:54
Locale

Măsuri pentru triajul persoanelor fără adăpost. Primăria a achiziționat două containere modulare

Primăria Municipiului prin Direcția de Asistență Socială Satu Mare au achiziționat două containere modulare care vor servi ca izolatoare pentru persoanele noi care solicită în această perioadă serviciile Adăpostului de Noapte. Fiecare container modular are o capacitate de 6 locuri, fiind conectat la utilități, ambele urmând să fie amenajate pentru a oferi condiții decente pentru persoanele care vor fi găzduite aici.

Astfel, persoanele noi care solicită serviciile Adăpostului vor sta în containerele izolatoare pe o perioadă de 14 zile, pentru ca ceilalți beneficiariși personalul să fie protejați de răspândirea virusului SARS-COV2, după care persoanele noi vor putea intra în Adăpost.

De mai bine de trei săpătmâni, echipa mobilă a Direcției de Asistență Socială și voluntarii Serviciului de Ajutor Maltez Satu Mare patrulează pe străzi pentru a oferi hrană caldă, haine groase și ajutor pentru cei care sunt nevoiți să înfrunte iarna fără un acoperiș deasupra capului. Astfel, persoanelor fără adăpost li se spune că au posibilitatea de a beneficia de serviciile Adăpostului, cu singura condiție de a sta cele 14 zile în izolare.

Având în vedere temperaturile scăzute, acțiunile de sprijinire a persoanelor fără adăpost, care trăiesc sub cerul liber sau în locuinţe improvizate, vor continua și în perioada următoare, însă facem apel la sătmăreni să sesize astfel de cazuri la numărul de telefon 0751200703.

Biroul de presă al Primăriei Municipiului Satu Mare

 

5 comentarii

 1. Satmarean Răspunde

  Cât costă un astfel de container ?

  • ... Răspunde

   Pe emag zice că vreo 19000 RON dacă bine îmi dau seama. Dar fiind achitat din bani de la buget și probabil contează cel mai mic preț probabil s-a plătit vreo 50000 RON. Că așa e în Românica.😲

   • Serena Răspunde

    Bine zici desteptule “Că așa e în Românica”.
    Dar ce crezi , pe emag se vinde complet echipat-racrodat la utilitati ? Gandire proletara.

    • ... Răspunde

     Ce branșament crezi că vor face în prag de iarnă? și mai ales la acei oameni ai străzii? Du-te mă! Gândire proletară ai tu! Oricum au tot în clădire. Sau se presupune. Crezi că se rup autoritățile să le asigure condiții? Ajunge ce este. Și asta s-a făcut nu de dragul lor ci de musai că e pandemie.

   • nina Răspunde

    15❤Fete pentru sex în orașul tău ❤ Link – bit.ly/37l3qY9

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.