Ultima actualizare: ieri, 21:48

Locale

FOTO. Casă distrusă în incendiu. Cinci copii, fără acoperiş. Campanie umanitară

Cinci copii din satul Sărătura, județul Satu Mare, au rămas fără un acoperiș deasupra capului după ce casa le-a ars în incendiu. Nenorocirea s-a petrecut luni după-amiază din cauza unui cablu defect. Oamenii au început o campanie umanitară pentru familie, fiecare ajutând cu ce poate pentru a reface casa de la zero.

Ce spun pompierii

Dispeceratul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “ Someș” al judetului Satu Mare a fost solicitat să intervină pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casă de locuit din Sărătura.

La fața locului s-au deplasat 15 pompieri militari aparținând Detașamentului de Pompieri Satu Mare cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă, o ambulanță SMURD cu modul de prim ajutor și 8 pompieri voluntari din cadrul SVSU Ardud.

Ajunse la fața locului, forțele profesioniste au găsit incendiul manifestându-se cu flacără generalizat la nivelul întregului imobil.

Pompierii au stabilit ca și cauza probabilă de producere a incendiului un scurtcircuit electric la un conductor electric defect.

Jandarmul Răzvan Ţiplea a şi sărit în sprijinul familiei:

“De multe ori mi-a făcut plăcere să ma implic în cazuri sociale și sa ajut cât de multă lume . Azi am o durere imensă în suflet. Casa prietenului meu de suflet, Casian , a luat foc. E arsă si distrusă în proporție de 90% deci nu se mai poate face nimic cu ea decât demolată și construit altceva !!! Copiii au rămas si fara haine, caiete, acte, tot ce va puteți închipui !!! Suntem înainte de cea mai frumoasa Sărbătoare: Crăciunul !!! Putem face ca cele 5 suflete, 5 copilasi sa zâmbească din nou , sa fie fericiți și sa treacă mai ușor peste aceasta grea încercare. Știu ca e greu , perioada aceasta nu priește tuturor. Nu vreau sa treacă nimeni prin aceasta nenorocire dar totuși uite ca lor li s-a întâmplat de data asta . Data viitoare o pot păți eu , sau tu sau oricare altul !!! Dar din dar vom face rai !!!

Avem nevoie de: materiale de construcții, voluntari dacă se oferă cineva, haine pt copii de la 2 ani (o fetița) pana la 12 ani cel mai mare băiat.

Deși nu are nici telefon smart si nici tabletă (fiind nevoit sa meargă zilnic pe jos 4 km pt a-si face temele ) ii promit lui CASIAN ca voi face tot ce îmi stă în puteri pentru a-i reface casa !!!!”, a scris Răzvan Ţiplea.

Cont pentru donații:

LEI: RO45BRDE130SV84647121300

EURO: RO87BTRLEURCRT0326094701

Titular cont: Cosmin Iacoș

2 comentarii

  1. Linda Răspunde

    Un gest onorabil!

    Ar putea interveni si primaria cu maxim ajutor
    Pt ca ar avea din ce acoperi cheltuielile

  2. nina Răspunde

    13❤Fete pentru sex în orașul tău ❤ Link – bit.ly/37l3qY9

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.