Ultima actualizare: azi, 20:44

Locale

Mobilizare extraordinară! Începe săparea la fundația casei distrusă în incendiu, la Satu Mare

Mobilizare extraordinară! Se începe săparea fundației la casa distrusă în incendiu, la Satu Mare. Se începe săparea fundației la casa distrusă, ieri, în incendiu, în satul Sărătura din județul Satu Mare. Cinci copilași au rămas fără acoperiș deasupra capului, iar oamenii s-au mobilizat extrem de repede pentru a-i ajuta să refacă totul de la zero. 

„Ne-am apucat de treabă!! Deși afara sunt aproximativ 3 grade, avem voluntari care ne ajută să curățam zona unde va fi făcută noua casa!!! Din păcate si fundația e grav afectată si crăpată, nu se poate zidi pe ea . Luam totul de la zero , exact ca pasarea Pheonix, din cenușă va renaște totul cu ajutorul dumneavoastră al tuturor”, transmite jandarmul Răzvan Țiplea, cel ce se ocupă de caz. 

La fața locului, o echipă formată din nouă meșteri va lucra la reconstrucția casei. Astăzi se face fosa septică, mâine se cifrează, iar vineri se toarnă fundația pentru ca pe luni să se poată deja zidi.

Orice fel de donație sau licitație este binevenită, deoarece costurile sunt extrem de mari. Copilașii au vârste cuprinse între 5 și 11 ani: Patrick 5 ani, Mădălina 4 ani, David 13 ani, Casian 8 ani, Rosian 11 ani.

„E arsă si distrusă în proporție de 90%, deci nu se mai poate face nimic cu ea decât demolată și construit altceva! Copii au rămas si fara haine, caiete , acte , tot ce va puteți închipui! Suntem înainte de cea mai frumoasa Sărbătoare: Crăciunul! Putem face ca cele 5 suflete, 5 copilasi sa zâmbească din nou, sa fie fericiți și sa treacă mai ușor peste aceasta grea încercare. Știu ca e greu , perioada aceasta nu priește nimănui. Nu vreau sa treacă nimeni prin aceasta nenorocire dar totuși, uite ca lor li s-a întâmplat de data asta . Data viitoare o pot păți eu, tu sau oricare altul! Dar din dar vom face rai! Avem nevoie de: materiale de construcții, voluntari dacă se oferă cineva, haine pt copii de la 2 ani ( o fetița) pana la 12 ani cel mai mare băiat. Deși nu are nici telefon smart si nici tabletă (fiind nevoit sa meargă zilnic pe jos 4 km pt a-si face temele ) ii promit lui CASIAN ca voi face tot ce îmi stă în puteri pentru a-i reface casa! Am primit doua conturi disponibile pentru DONAȚII. Titular e Cosmin Iacoș verișorul meu, cadru MAI! Vom cumpăra materiale de construcții pe măsură ce se aduna banii . Ultimele 2 RO45BRDE130SV84647121300 – pt lei Titular cont Iacos Cosmin Ionică RO85BRDE310SV72859523100 pentru euro”, mai transmie Răzvan Țiplea.

Cont pentru donații:

Titular cont: Cosmin Iacoș

LEI: RO45BRDE130SV84647121300

EURO: RO85BRDE310SV72859523100

 

 

Un comentariu

  1. nina Răspunde

    ❤Fete pentru sex în orașul tău ❤ Link – bit.ly/37l3qY9

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.