Ultima actualizare: ieri, 21:48

castigator loto
Locale

NOROC. Sătmărean devenit milionar în ajunul Crăciunului! A câştigat şi o maşină nouă!

Un sătmărean a devenit milionar în ajunul Crăciunului, după ce a câştigat la Loto un premiu şi va primit şi un autoturism Dacia Logan. El a cumpărat un bilet cu 12,50 lei şi a câştigat peste un milion de lei.

“La tragerea Joker de joi, 24 decembrie, s-a castigat premiul de categoria a II-a in valoare de 1.032.398,62 lei la care se adauga un autoturism DACIA LOGAN. Biletul norocos a fost jucat in Negresti-Oas, jud. Satu Mare si a fost completat cu doar doua variante simple la Joker, pretul acestuia fiind de 12,50 lei”, a transmis Loteria Română.

De asemenea, la tragerea Loto 5/40 de joi, 24 decembrie, s-a castigat premiul de categoria a II-a in valoare de 145.901,40 lei. Biletul norocos a fost jucat in Vatra Dornei, jud. Suceava si a fost completat cu patru variante simple la Loto 5/40, pretul acestuia fiind de 20,50 lei.

La tragerea Noroc de joi, 24 decembrie, s-a castigat, de asemenea, premiul de categoria a II-a, in valoare de 64.763,46 lei. Biletul norocos a fost jucat in Ploiesti si a fost completat cu trei variante simple la Loto 6/49 si cinci variante la Noroc, pretul biletului fiind de 36,50 lei.

 

 

11 comentarii

  1. hingeru Răspunde

    vrea cu volanu pe dreapta

  2. **** Răspunde

    Ba, jurnaliști de paie cu facultăți de balet și bune maniere: sătmărean e locuitor al orașului/municipiului Satu Mare. Restu’ sunt locuitori ai județului omonim. De ex. careian( locuitor al Careiului), negrestean etc.
    Urmăriți-ma pentru mai multe sfaturi despre cum sa scrii un titlu de presa.

    • Tineriada Răspunde

      Bossulica io cred ca nu vorbesti “limbul” roman:

      SĂTMĂREÁN, -Ă, sătmăreni, -e, s. m., adj. 1. S. m. Persoană originară sau locuitor din municipiul sau județul Satu Mare.

      • **** Răspunde

        Dacă iei MDA ca sursa:
        sătmărean, ~ă [At: T decembrie 1968, 80 / Pl: ~eni, ~’ene / E: Sătmar (np) + -ean] 1-2 smf Persoană care face parte din populația de bază a orașului Satu Mare sau este originară de acolo. 3 smf (Lpl) Locuitorii orașului Satu Mare. 4-5 a Care aparține orașului Satu Mare sau sătmărenilor (1). 6-7 a Privitor la Satu Mare sau la sătmăreni (1). 8-9 a Originar din Satu Mare. corectată

        sursa: MDA2 (2010)

        Cum aplici asta unui doljean, prahovean sau bihorean? Pică logica? bosspulica

      • Gyuri Răspunde

        Și celui din Băicoi, cum îi spune?
        Ia, jucați-o pe asta!

  3. ?! Răspunde

    Da la Hrip cand se câstiga? Sau la Stâna? Intreb numa’ asa, retoric, pentru un prieten… 😆. Loteria Nationala fake news! Jucarie pentru prosti. Crăciun Fericit!

  4. altu fără bmw Răspunde

    Parcă și văd pe mândrul câștigător oșan cum va face drifturi pe str. Victoriei cu noua Dacia Logan proaspăt câștigată! Ce ziceți? Ceilalți cu hergheliile întrebi sub capotă oare vor râde de el?

  5. Cetateanul Răspunde

    Banii sunt asemenea grasimii . Este bine sa o ai, dar nu in excess !

  6. Kkk Răspunde

    Satmarean=corcitura de ungur ceva bozgoras mai amarit, osan =ala de da muie la unguri

    • Trilulilu dacica Răspunde

      Kaka, vezi că te strigă piranda de la ușa cortului ca să taci din gură că iar ai băut banii de alocație!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.