Ultima actualizare: azi, 08:27

Locale

O altă persoană infectată cu Covid-19 a decedat în județul Satu Mare

O altă persoană infectată cu coronavirus a decedat în județul Satu Mare, iar astfel, bilanțul deceselor ajunge la 70. Este vorba despre un bărbat ce a fost internat la Spitalul municipal Carei.

,,Persoana precedată, un bărbat, în vârstă de 67 de ani, cu multiple comorbidități, internat la secția ATI a Spitalului Municipal Carei”, informează Instituția Prefectului Satu Mare.

În intervalul 30.11.2020 (10:00) – 01.12.2020 (10:00), la nivel național, au fost raportate 199 de decese (130 bărbați și 69 femei), ale unor pacienți infectați cu noul coronavirus, internați în spitalele Alba, Argeș, Arad, Bacău, Bihor, Bistrița-Năsăud, Botoșani, Brăila, Brașov, Buzău, Călărași,  Caraș-Severin, Cluj, Constanța, Dâmbovița, Gorj, Harghita, Hunedoara, Ialomița, Iași, Maramureș, Mureș, Prahova, Sălaj, Satu Mare, Sibiu, Suceava, Timiș, Tulcea, Vaslui, Vâlcea, Vrancea, Ilfov și Municipiul București.

4 comentarii

  1. Una Răspunde

    DAR CE FAC CEI DE LA CAREI ???. MAI NOU SE MOARE PE CAPETE ACOLO, ÎNAINTE NU ???. NELU TĂTAR , URGENT VERIFICĂRI !!!. CE SE ÎNTÂMPLĂ ACOLO ???

  2. Dacus Răspunde

    Acolo ajung cazurile grave, si la Matei Bals din 40 – 45 intubati supravietuiesc =2.
    Asa ca mai bine aveti grija cu cine va intalniti.

  3. covid 19 Răspunde

    Virusul ăsta îşi alege victima oarecum la întâmplare. ,,Tu de colo, vii cu mine!” ;,,Cine, eu, de ce tocmai eu?” ,,Hai nu mai comenta!” ….şi uite aşa ajungi într-un spital unde nimeni nu-ţi mai ia urma, unde reclamaţii ulterioare nu se primesc, unde circumstanţele acoperă orice, ai avut cutare şi cutare boală, s-a încercat, s-a dres… Şi asta a fost. Pentru unii este un fel de execuţie sumară ceea ce este greu de acceptat. Cu diabetul o mai duceai, cu tensiunea la fel dar cu covidul ăsta nu este meci nul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.