Ultima actualizare: azi, 10:59

Locale

Poliția Satu Mare face angajări din sursă externă la Biroul pentru Protecția Animalelor

Persoanele care își doresc o carieră în cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Satu Mare – Biroul pentru Protecția Animalelor se pot înscrie la concursurile organizate pentru ocuparea a 6 posturi scoase la concurs prin încadrare directă din sursă externă a persoanelor cu studii corespunzătoare cerinţelor postului şi care îndeplinesc condiţiile legale.

Pentru cele 2 posturi vacante de ofițer de poliție (medic veterinar) în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare, înscrierea candidaţilor se realizează în perioada 18.12.2020 – 28.12.2020 (pe data de 28.12.2020 doar până la orele 16:00), online, la adresa email [email protected]

Informații complete cu privire la posturile existente, programul înscrierilor, condiții de participare, documente necesare și modalitățile de desfășurare a concursurilor, găsiți AICI.

Pentru ocuparea unui post de ofițer de poliție și 3 (trei) posturi de agent de poliție în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare – Biroul pentru Protecția Animalelor, înscrierea candidaţilor se realizează în perioada 18.12.2020 – 28.12.2020 (pe data de 28.12.2020 doar până la orele 16:00), online, la adresa email [email protected].

Informații complete cu privire la posturile existente, programul înscrierilor, condiții de participare, documente necesare și modalitățile de desfășurare a concursurilor, găsiți AICI.

 

 

3 comentarii

  1. unguru bulan Răspunde

    se poate angaja orice specie de animal ? sa stabilit stema politiei animalelor , un bou cu chipu lui vela !

  2. trecătorprin satu mare Răspunde

    Mă întreb care o fi rolul acestei poliții? Oamenii nu mai au disciplina să arunce mucul de țigară acolo unde trebuie. ( Nu că am avea coșuri de gunoi pe străzile din Satu Mare, că și acelea care au fost au cam dispărut!!!) Și atunci, cu animalele ce va fi? Le va proteja cineva? NU! Vor umbla polițiștii să dea amenzi pentru cine știe ce, dar locuri de plimbat câinii nu sunt. Tare aș vrea să știu ce protecție se va asigura animalelor. Ți, mai ales, cum? Sunt abandonate pe străzi sau ucise. Nimeni nu știe de cine. Un cip obligatoriu ar fi de folos cât de cât, dacă stăpânul nu a plecat pe undeva, departe.

  3. 007 Răspunde

    Politia animalelor va avea ca atributii; verificarea,indentificarea si sanctionarea celor care nu se vor incadra in efectul urmatoarelor legi:
    – Legea pentru modificarea si completarea OUG 155/2001
    – Ordonanta de urgenta nr. 55/30.04.2002 republicata, privind regimul de detinere al cainilor periculosi sau agresivi
    – Legea nr. 205 / 26.05.2004 privind protectia animalelor
    – Legea nr. 9 / 11.01.2008 pentru modificarea si completarea legii nr. 205/2004 privind protectia animalelor
    Ex: Cand vine politia animalelor acasa la tine si te intraba daca ati CIP-at cainele(este obligatoriu prin efectul legii ca toti cetatenii sa-si marcheza animalele,nu numai cainii)si spui ca inca nu…hop amenda !iar dupa finalizarea CIP-arii tuturor animalelor,cand politia gasesta un caine pe strada,automat stapanul este indentificat si suporta consecintele legii.Este clar…?!Dar intreb, cum ramane totusi cu unele animale bipede pentru care orice normalitate li se pare anormalitate…?No Offence !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.