Ultima actualizare: azi, 16:35

Locale

FOTO. Jandarmii au oferit zeci de pachete bătrânilor singuri din județul Satu Mare

Jandarmii din județul Satu Mare au donat sânge, astfel au adunat 196 de bonuri de masă din care au achiziționat alimente și au făcut 70 de pachete pentru bătrânii singuri din județ. În cursul zilei de ieri, așadar, jandarmii au mers pe teren și au împărțit pachetele.

„Hai… uită-te în ochii lor și spune-mi ce simți? Ce vezi ? Noi astăzi am văzut bunătate, simplitate și am simțit că suntem primiți cu căldură în mica lor odaie unde isi duc zilele. Sunt bunicii noștri, ai voștri pe care probabil prea puțini ii căutăm…. unii au povești triste, unii si-au îngropat proprii fii, alții au nepoți care nu prea ii caută. Povesti triste, lacrimi multe si dureroase. Azi au avut parte de vizita prietenilor mei care le-au dus fiecăruia câteva mici ajutoare. Să simtă ca totuși cineva se gândește la ei! Salut inițiativa instituției
Jandarmeria Satu Mare pentru donarea de sânge de unde s-au adunat 196 bonuri de masă cu ajutorul cărora am reușit realizarea a 70 pachete pentru bătrâni pe care nu prea ii caută nimeni! Respect maxim tuturor!”, scrie jandarmul Răvan Țiplea pe pagina sa de Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.