Ultima actualizare: azi, 17:04

Naţionale

ROMÂNIA 2020. Cal căzut într-o groapă din asfalt!

Cal căzut într-o groapă din asfalt! Un cal înhămat la o căruță a căzut într-o groapă imensă din asfalt și a rămas blocat, fiind nevoie de intervenția pompierilor.

Totul s-a întâmplat în comuna Bragadiru din județul Teleorman. Momentul cu animalul pus la pământ a fost surprins de un localnic, iar acesta a postat fotografiile pe Facebook. În scurt timp, postarea s-a viralizat și a stârnit multe reacții și comentarii.

Din fericire, în ciuda imaginilor dramatice, calul a scăpat nevătămat.

Primarul din localitate a declarat presei că recent acolo fusese o avarie la rețeaua de alimentare cu apă, iar gropile erau împrejmuite cu o bandă de avertizare. Căruțașul, în vârstă de 84 de ani, a dat, însă, la o parte banda și a intrat cu calul în zona interzisă. 

Poliția spune că acesta nu este singurul incident. Tot în aceeași groapă și o mașină a rămas blocată.

11 comentarii

 1. Rrr Răspunde

  Romania moderna. Secolul fanariatiilor.

 2. Euh Răspunde

  CE studiaza militienii? poate cartea tehnica a brazilor…Stati linistiti ca si ei tot de acolo vor avea brad de sarbatori.Ca sa vezi cu CE se ocupa militia……sunteti penibili……!!!!!!

  • bigbrother Răspunde

   Milițienii citesc declarația pe proprie răspundere a brazilor. Că de nu au e bai mare. A, era să uit! Brazii nu aveau mască! Și ei respiră. A se citi fotosinteză. Revoltător!

 3. Satmarean Răspunde

  Ce prostii tot vorbești Euh, ce tot blamați instituțiile statului , ce legătură are cu articolul ???. Nesimțitule !!!

  • ecologist Răspunde

   Ei, dacă brazii aceia ar putea vorbi!!!😮

  • comentator Răspunde

   Instituțiile statului se blamează singure. Zilnic. Nu au nevoie de ajutoare externe.

   • Jurist Răspunde

    Instituțiile statului și angajații lor trebuiesc respectate si legile respectate , altfel niciodată nu vom fi ca în vest. De ce acolo se respectă și cei care fac aici p…a mare dincolo sunt miei ???. Poftim ???

    • comentator Răspunde

     Sunt de acord. În marea majoritate a cazurilor ei sunt cei care nu se autorespectă. Aici eu nu am nici o vină. Așa cum de exemplu eu nu am dat niciodată șpagă cu toate că mi s-a solicitat în multe cazuri. Toată lumea ar trebui să facă la fel, pentru că dând șpagă/atenție automat recunoști că nu ești în ordine. Deci poftim?
     Trebuie făcută a mare curățenie în branșa asta pentru că fără carnet de partid sau rude și altele nu intri în club. Și nu este deloc normal.

 4. Divo Răspunde

  Vorbiti prostii, conform hotararii Consiliului Local Teleorman-Bragadiru, s-a lucrat la un pasaj subteran-tunel, finantat din fonduri Europene, adica toata circulatia din zona se baga in pamant ca in Boston.
  Iar carutasu, habar nu avea de acest proiect.

  • ecologist Răspunde

   Ai uitat să spui că era vorba de un ecotunel. Adică de aia circula și dânsul cu mijloc de locomoție eco în plin secol 21, nu?😜

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.