Ultima actualizare: azi, 19:32

Locale

CAMPANIE. Un tânăr cameraman se luptă pentru viață! Are nevoie de 44.000 euro pentru recuperare

Paul Ionut Luchiar, un tânăr cameraman din județul Cluj, a suferit un grav accident de mașină, iar acum are nevoie de 44.000 euro pentru a se recupera. Famila tânărului a pornit o campanie de strângere de fonduri, în speranța că Paul își va reveni cât mai curând. 

„Această campanie GoFundMe este făcută în numele nepotului nostru Paul Ionut Luchian (27 de ani). Luna trecută, Paul a fost implicat într-un accident rutier, teribil care i-a schimbat viața complet. Paul a suferit o leziune gravă la partea dreaptă a capului, a fost dus de urgență la spital pentru o intervenție chirurgicală pe partea dreapta a capului. Paul a fost în comă de Gradul 4 ulterior 3 timp de aproape trei săptămâni. Paul a ieșit din coma,se află încă în unitatea de terapie intensivă și se luptă în fiecare zi pentru a-și recupera semnele vitale: să respire singur, să-și controleze temperatura corpului, să-și controleze tensiunea arterială etc.

Iar noi ca și familie dorim și ne rugam la Dumnezeu ca Paul să ne poată auzi din nou, să ne recunoască, să vorbească cu noi și să poată să meargă din nou. Pentru toate acestea, Paul are nevoie de multă reabilitare pe care noi, familia nu putem sa o acoperim in totalitate . Vă rugăm să donați cât puteți, pentru a-l susțin pe Paul în călătoria sa de recuperare! Fiecare ajutor este profund apreciat. Mulțumim anticipat”, transmite mătușa tânărului, Maria Lungu. 

Puteți dona aici: https://bit.ly/3atKM2f

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.