Ultima actualizare: azi, 22:25

accident live satu mare
Locale

VIDEO. Accident LIVE filmat în Satu Mare. Impact între două maşini

Accident LIVE filmat în Satu Mare. O tamponare între două maşini a fost surprinsă de către macera de bord a unui autoturim în municipiul Satu Mare. Impactul a avut loc ieri dimineață la intersecția străzilor Magnoliei cu Inăului.

Din imagini reiese că şoferul unui autoturism Skoda nu ar fi acordat prioritate de trecere unui alt autoturism şi l-ar fi lovit destul de puternic din partea stângă.

Se pare că nimeni nu a fost grav rănit.

Sursa VIDEO: DriversSM

4 comentarii

  1. Praf Răspunde

    E bine ca a fost surprins accidentul pe “macera” de bord. De unde va desfasurati activitatea jurnalistica, de la bufetul din Filiasi?

  2. Ionica Răspunde

    Bine ca l-a prins pe “macera”. Si bine ca nimeni nu a fost ranit.

  3. apropo Răspunde

    pe bune, nu aveti pe cineva care sa verifice materialele postate?
    „macera” de bord, „autoturim”?
    Mai departe, autoturismul skoda a fost lovit din partea stângă, nu a lovit, așa cum este descris în articol…

    • y Răspunde

      Asta e o problemă generală la ziare pentru că din varii motive nu au pe cineva care să se ocupe de asta. Mai fac și economie astfel. Ține de calitate ziaristului, de pretenția lui proprie și personală de a presta muncă de calitate. Adică autoverificare și să recitească materialul înainte de a da drumul în spațiul public.
      În rest ține de interpretare. Adică lovești cu bota pe cineva sau cineva dă cu capul în ciomag. S-a mai auzit că mortul este vinovat, nu?
      După părerea mea umilă șoferul care venea din stânga avea ceva viteză, poate se grăbea sau nu a fost atent pentru că cealaltă mașină care se consideră conform poliției vinovată pentru că nu a acordat prioritate totuși semnaliza de zori că vrea să vireze. Niște conduită preventivă nu strică. Mai ales dimineața când toată lumea se grăbește către servici. Nu e pistă de Formula 1 acolo și nici NASCAR.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.