Ultima actualizare: azi, 12:53
Rio Tabak
Locale

FOTO. S-a deschis RioTabak Drinks & More. Ocazia perfectă pentru un cadou

În plin centrul municipiului Satu Mare s-a deschis RioTabak Drinks & More, o tutungerie complexă cu o gamă variată de băuturi fine precum whisky, rom, coniac, gin, vodka, lichior şi bineînţeles ca şi băutură tradiţională gama completă de la Zetea.

Doar mărci premium şi câteva la îndemâna oricărui consumator iar pe partea de tutungerie bineînţeles cea mai mare ofertă de ţigări de foi, tutun, trabucuri şi accesorii pentru fumători. Aici găsiţi produse dedicate şi pentru consumatorii de narghilea şi pipă.

“Probabil suntem cea mai bună alegere în materie de cadouri, toată lumea ştie că o băutura fină şi un trabuc nu refuză nimeni, în special gama de seturi pentru alcool sau vin puse la dispoziţie în magazin. Cu noi nu dai greş ci surprinzi în cel mai plăcut mod. Servim ţigările de foi şi trabucurile din humidoare, umiditate şi temperatură controlată pentru a gusta din plin aroma adevarată a produsului”, au transmis reprezentanţii magazinului.

În plus, RioTabak Drinks & More oferă cea ce nimeni nu oferă, şi anume încărcare gratuită pe viaţă la orice brichetă achizitionată din magazinele RioTabak, fie pe gaz sau benzină, fie că a costat 1,5 lei sau 900 lei beneficiezi de acelaşi tratament.

“Probabil sună ciudat dar nu vindem ţigarete, suntem focusaţi doar pe fumat alternativ, fie că îţi rulezi ţigara (RYO – roll your own) sau injectezi în tub de ţigară (MYO – make your own) la noi găseşti cea mai mare ofertă din piaţă”, arată reprezentanţii tutungeriei.

Unde se află RioTabak Drinks & More:

Piaţa Libertăţii, Bulevardul Corso nr. 2, lângă Ceasul Electric

Facebook: RioTabak Drinks & More

3 comentarii

 1. Fidel Răspunde

  E un lucru frumos .
  Dar totusi, preturi nu sunt afisate ? pe site-ul official sunt doar tigari ? bauturi nema !
  Posibilitate de Online shopping ?
  Sigur ma luati de gat acuma, in sensul ca, hai la magazin.

 2. Hatz Răspunde

  “toată lumea ştie că o băutura fină şi un trabuc nu refuză nimeni”
  Mo convins 😂😂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.