Ultima actualizare: ieri, 20:44

Naţionale

VIDEO. Cursă spre moarte. Imagini cu urmărirea șoferului împușcat de polițiști

Au apărut primele imagini de la intervenția polițiștilor din Botoșani, unde un șofer a fost împușcat mortal după o urmărire ca-n filme. Șoferul fugar era un cunoscut al Poliției, spun cei de la Sindicatul Europol. În 2015 a fost condamnat la 6 ani închisoare cu executare pentru trafic de minori, dar a fost eliberat condiționat în 2017.

Polițiștii Secției 3 Popricani, jud. Iași, au fost sesizați prin 3 apeluri 112, despre un șofer care s-ar afla sub influența băuturilor alcoolice. Patrula a interceptat mașina în trafic, însă la vederea polițiștilor, șoferul a mărit viteza și s-a deplasat spre județul Iași. Pe parcursul urmăririi șoferul a reușit să spargă mai multe baraje, a lovit mai multe autospeciale de poliție punându-le în pericol viața agentilor de politie. Pe raza jud. Botoșani însă, șoferul a pierdut controlul autoturismului și a ieșit de pe carosabil.

S-au tras 17 focuri de armă în plan vertical dar și în direcția pneurilor. Pericolul reprezentat de șoferul fugar a fost unul deosebit, prin maniera agresivă și riscantă în care conducea autoturismul, mai spun cei de la Sindicatul Europol.

17 comentarii

  1. Euh Răspunde

    Sunt curios,v a fi condamnat militianul sau va ramane in militie sa mai ucida pe cineva?Sunteti niste idioti!

    • Nae Răspunde

      Idiot esti tu, si inca unul mare.

    • Fraiere, Răspunde

      …dar daca derbedeul betivan si fara permis trecea cu masina peste copiii tai,aflati intamplator pe marginea drumului din fata scolii unde s-a rasturnat,tot asa te exprimai ?

  2. Gheorghe Răspunde

    A murit precum a trait.A trait incalcand legea,a trait fugind de lege,a trait pe fuga cu politia pe urmele lui si a murit asijderea.Se poate spune ca a fost ca o stea(star),cometa,a trait….scurt.Ironia sortii.Daca facea puscarie (dupa cum merita) iesea doar anul viitor si avea sanse sa mai traiasca si poate sa-si vada nepotii si sa le povesteasca ce le facea el celor sarmani si lipsiti de aparare,cum ii facea sclavi si le distrugea viata.I-au dat drumul ca s-o fi facut baiet bun,baiet de salon,o fi participat la servicii religioase in puscarie,ca asta-i la moda si da bine la prostome dar spre paguba lui ,,a dat coltul”exact cand credea ca este stapan pe situatie.Hai pe bune,daca venea de la vreun servici religios,de la munca(la stat sau la patron)sau de pe vreun santier unde sa-si castige pita muncind cinstit si transpirand nu avea motiv sa fuga de politie.Bine ca nu a accidentat pe cineva si nu a mai dus cu el pe altii pe ,,vesnicele plaiuri ale vanatorii”(cum spun indienii) sau in walhalla(cum spun nordicii).Pentru o lume mai buna,pentru o lume mai sigura in care cei neajutorati sa nu fie exploatati este un lucru bun ca se intampla astfel de chestii…minore.Un fleac…l-au ciuruit!!He,he,he!

  3. Osan Răspunde

    Omul a fost beat dar nu trebuia ca să ii ia viața!!! Puteau sa ii pună o zgardă ce ii tăia cauciucurile dar politia română e bătută rău în cappppppppp omul sa oprit în capul de pod fiind neajutorat hârosul de cioban milițian a mai tras cu pistolul analfabet de sluga de post de politie sper ca îl va închide pe veci bulangiu sa îl f.. Ă in cur fără vaselina pana ia crapă curu

    • Gheorghe Răspunde

      Osan,crezi tu ca milițianul va lua fără vaselina?Te înșeli….si la mititica tot el va fi cel care ,,va da”…dar va fi cu vaselina,cu muuulta vaselina.Colegii cu epoleți vor avea grija sa nu fie deranjat.He he,he….

      .

    • Fraiere, Răspunde

      i-am mai scris acest mesaj unuia mai sus,ti-l scriu si tie.…Dar daca derbedeul betivan si fara permis puscarias recidivist, trecea cu masina peste copiii tai,aflati intamplator pe marginea drumului din fata scolii unde s-a rasturnat,tot asa te exprimai ?

      • Gheorghe Răspunde

        Fraiere,pentru cine este răspunsul tău?…ar fi bine sa scrii la inceput la cine te referi când dai răspuns,ca sa știe cel care citește,altfel se oare face confuzie.Cat despre ceea ce am scris eu,nu cred ca în comentariul meu arat simpatie pentru ghiolbanul ucis,ba din contra!

        • altu fără bmw Răspunde

          @Ghiuri dragă. Omul a răspuns lui @Osan exact cum ai făcut și tu. Eu în schimb ți-am răspuns ȚIE spre edificare. Și are perfectă dreptate așa cum ai și tu. Observai și tu de erai o țâră mai atent. O zi bună la toți și fără evenimente neplăcute.

  4. apropo Răspunde

    Bre deștepților, dacă întra bețivul cu mașina peste voi, era mai bine? De împușcat nu l-au împușcat după ce a avut accidentul, ci a avut accidentul după ce a fost împușcat, dar ce sa înțelegeți…?

  5. shumaheru Răspunde

    ar trebui impuscati toti cei care fug de politie ! inseamna ca au fact ceva ilegal !!! un om cinstit oricit de grabit este ,nu fige de politie

  6. H&R Răspunde

    Are un CV foarte frumos soferul fugar.

  7. platitor de taxe Răspunde

    un astfel de individ putea sa aiba in masina si o mitraliera, politistii si-au riscat viata sa apere nevinovatii care puteau sa fie in calea criminalului si sa fie raniti de acesta, politisti eroi, merita promovare , bravo!

    PS ptr criminali: ba opriti-va cand politia semnaleaza si nu veti fi impuscati, simplu!

  8. Satmarean 1 Răspunde

    Daca l-au impuscat foarte bine au facut. Un infractor mai putin. Asa trebuie sa procedeze politia:somatie,foc avertisment, foc in plin si…..adio. La noi s-a mers tot timpul pe premiza ca nu se va trage pt ca le este frica…etc
    Se pare ca lucrurile intra in normal.

  9. 007 Răspunde

    Simt incet ,incet, ca societatea se trezeste.Modul in care cetatenii constata ca politia iti reprezinta interesele si ca a procedat corect si in acest fapt(pana la decizia justitiei) este un imbold care va face ca politistii sa reactioneze mai ferm asupra acelor indiviz care se cred deasupra legilor.
    Iar cei care posteaza elucrubatii, atacand decizia luata de politisti in cazul de fata ,sunt niste anarhisti si /sau posibil ratati ai societatii si cu urme rosii la incheietura mainilor, si ca atare, trebuie lasati pe islazul lor.

  10. Arian Răspunde

    Uitați-va la CV-ul său…chiar si-a meritat soarta!!! In oricare altă țară normală, polițiștii procedau la fel!

    • H&R Răspunde

      Asa e. Asta am scris si eu mai sus. Decat sa hranim si sa platim pentru un derbedeu ca asta, mai bine asa. Cine stie ce avea in gand inca. Ce alcoolemie trebuia sa aiba daca a adormit in mijlocul intersectiei?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.