Ultima actualizare: azi, 17:36

Locale

VIDEO. Drumuri acoperite cu noroi. Oamenii se revoltă

Mai multe drumuri din judeţul Satu Mare sunt efectiv acoperite cu noroi de pe roţile tractoarelor şi ale utilajelor agricole. Un astfel de caz ne-a fost semnalat de către un cititor din localitatea Botiz, care s-a arătat revoltat de toată situaţia.

“Tot  drumul este efectiv acoperit cu noroi, cu pământ. Utialejele vin de pe câmp şi nimeni nu le curăţă roţile aşa cum ar trebui. Degeaba îşi speli maşina, că treci pe acest drum şi se murăreşte înapoi. Ar trebui să facă cineva ceva, nu se poate să se fie această situaţie zi de zi”, ne-a spus bărbatul.

Astfel de cazuri au fost semnalate şi în alte localităţi.

15 comentarii

  1. altu fără bmw Răspunde

    Nu aveți decât să le luați de ureche sau să le strângeți de gât pe consătenii voștri. Dacă vă faceți treaba mare în palma proprie nici asfalt nu meritați. Eu sigur nu v-am umplui floasteru vostru cu noroi.

    • Maria Răspunde

      Aceeași situație o semnalez și în localitatea Vetis. Degeaba investește primăria în modernizarea și întreținerea străzilor, că utilajele agricole ce se întorc de la lucrări, intra pe drumurile publice cu rotile pline de noroi.
      Pe lângă asta mai contribuie și cetățenii care se branseaza la anumite utilități și uită să acopere cum se cade șanțurile și gropile create.
      În ambele situații condamn o lipsă crasă de responsabilitate față de banul public, respect pentru concetățeni și lipsă de civism.

  2. Dan Bilzerian Răspunde

    Sa va fut in gura de tarani ……Nu mai intrati cu tractoarele pline de noroi pe sosea. Bulangiilor, curatati rotile inainte sa mergeti pe asfalt, ciobani analfabeti ce sunteti

  3. Norbert PAPP Răspunde

    Dina pacate nici municipiul Satu Mare nu are un grad de incarcare 100% la strazi asfaltate. De pilda o strada, din zona 1, se loveste de o situatie similara, dar nu din cauza utilajelor agricole, ci a utilajelor de constructii plus indiferanta angajatiilor de la compania de salubritate si lipsa asfaltului pe toata suprafata strazii. Desi exista case construite si inca in constructii, este dezamagitator, ca in acest sec se elibereaza autorizatii de constructie fara a-si finaliza datoria UAT Satu Mare.

  4. Norbert PAPP Răspunde

    Dina pacate nici municipiul Satu Mare nu are un grad de incarcare 100% la strazi asfaltate. De pilda strada Poligonului, din zona 1, se loveste de o situatie similara, dar nu din cauza utilajelor agricole, ci a utilajelor de constructii plus indiferanta angajatiilor de la compania de salubritate si lipsa asfaltului pe toata suprafata strazii. Desi exista case construite si inca in constructii, este dezamagitator, ca in acest sec se elibereaza autorizatii de constructie fara a-si finaliza datoria UAT Satu Mare.

  5. popica Răspunde

    sa aveti sarbatori fericite ,si la cat mai multe utilaje noroioase,futu-va-n basca de tarani prosti

  6. Satmarean 1 Răspunde

    Politia locala doarme? Primarul si consilierii pe care recent i-ati votat sunt multumiti. De ce nu va strangeti jumatate din comuna si protestati in fata primariei? Chemati si presa,ca sa fie tot tacamul. Atunci sigur se vor lua masuri.

  7. H&R Răspunde

    Pentru ce tot cumpărați Jeepuri și SUV-uri? Acum aveți ocazia să puneți la treabă. 🤣🤣

  8. Manea Răspunde

    Drumurile agricole trebuie sa fie pietruite pe o distanta de minim 25 metrii pana la intersectia cu un drum public asfaltat , pentru autocuratarea rotilor de noroi . Este de competenta primariei . In alte tari , va asigir ca nu sta nimeni sa curete rotile dar au drumurile agricole asfaltate si Unimog-ul primariei baga fest cu peria pe ele ca sa nu ajunga mizeria si pe drumurile publice . Asta se face din banii de impozite . Dara eu nu am auzit ca primarii de comune din Germania sa aiba de 3 ori salariul mediu pe economie ca astia de la noi . Banii de impozite se cheltuie pentru oameni nu ptr salariile nesimtite ale functionarilor publici . Si apoi pe pensiile lor .

    • ... Răspunde

      Și acum de pandemie eu nu am auzit de vreo primărie sau de vreun minister care să le reducă salariul la bujetarii proprii. Ba din contră unii (și nu puțini) mai primesc și spor de covid. O grămadă de privați au dat faliment ori sunt în șomaj tehnic de 9 luni iar noi alimentăm cu credite scumpe luate din afară aparatul bujetar ineficient! Bravos națiune! Bine că avem bani de iluminat din ăsta de senzație pe spitale! Oare bolnavii internați și care nu pot dormi din cauza luminii ce zic? 😲🤯🤮
      Mă gândesc că vor fi și artificii de Revelion, nu? Altă ocazie să aruncăm bani grei pe fum! Pe așa ceva oricând se găsesc bani! Restul totul e OK! Oare?

      • No ... Răspunde

        Comentariul tau se potriveste ca nuca in perete , direct la subiect , ca de obicei . 🙂

        • ... Răspunde

          Citește te rog ultimele 3 propoziții din comentariul lui @Manea, asta dacă poți. E un răspuns, o completare la observațiile lui. Reabilităm școli unde nu sunt copiii, facem toaleta în clădirea școlii dar nu are apă trasă, băgăm internet dar nu e curent. Câte și câte astfel de situații numai la noi în județ! La fiecare din astea pot să îți dau din scurt 2-3 exemple numai și exclusiv în Satu Mare. Adică toate astea sunt până la urmă fonduri UE cheltuite aiurea și mai ales fără rost! Drumurile agricole sunt obligația UAT-urilor din 1997!!! Ce au făcut până acum???
          Nucă în perete zici!?!?🥴
          Nucă în perete sunt doleanțele cetățenilor care sistematic sunt ignorate. Apoi ne mirăm că intră AUR în Parlament? Eu unul nu!

  9. Manea Răspunde

    Si mai sariti cu gura si pe smecherii vanatori , ca si ei ies cu noroi pe asfalt . Si pe smecherii care se intorc de la sesiunile de off-road .
    Sau ne place sa ne luam mereu numai de milogul care munceste toata ziua la camp ?

    • ecologist Răspunde

      Nu sări pe vânători că asta e “distracția” protipendadei. Nici eu nu înțeleg care e plăcerea să omori un animal sălbatic. Înțeleg să te protejezi pe munte de un lup ori rus dar ce ți-a făcut măi omule vânător căprioara, cerbul ori iepurele? Noi ne băgăm peste habitatul lor și nu invers.

  10. Ținca Mariana Răspunde

    Stăm pe strada respectivă, aici e strada cu raliuri, vitezomani, fără permise și în general bosii își încearca avioanele,dar tot nu se face nimic apoi să nu zicem de noroi mizerie și de orice lucrare in sat pe această stradă se face doar cu scandal și de mântuială .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.