Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

VIDEO. Pro România cere prefectului să pună capăt carantinei: ,,Cea mai tristă Zi Națională’’

Pro România Satu Mare cere prefectului județului Satu Mare, Radu Bud, să pună capăt carantinei: ,,Am trăit azi cea mai tristă Zi Națională din viața noastră”, spune Adrian Ștef. De asemenea, reprezentanții formațiunii au mai spus că ”românii trebuie să-și recâștige libertatea și drepturile”.

Redăm mai jos, integral, mesajul Pro România Satu Mare:

,,De Ziua Națională, cerem prefectului județului Satu Mare să pună capăt carantinei. Românii trebuie să-și recâștige libertatea și drepturile pierdute sub pretextul pandemiei! Am trăit cea mai tristă Zi Națională din viața noastră. Guvernanții ne țin închiși în case, ne răpesc libertățile, iar autoritățile sătmărene ne sfidează prin lipsa intenționată a însemnelor naționale în capitala județului.

Chiar dacă autoritățile care ne-au închis în carantină s-au sinchisit prea puțin să acorde respectul cuvenit marilor noștri înaintași care ne-au dăruit o țară mare și frumoasă, noi nu am uitat că suntem Pro România și am adus omagiul cuvenit tuturor personalităților care au făcut posibilă realizarea acestui vis al neamului nostru.

Cerem reprezentantului Guvernului în această parte de țară, prefectul Radu Bud, să-și facă datoria și chiar să reprezinte statul român! Să pună capăt carantinei și să ne redea libertatea! Să redeschidă școlile și să țină deschise piețele, dar și micile de afaceri care au cel mai mult de suferit din cauza crizei economice!

Încă nu e prea târziu să dovedească faptul că ține cu sătmărenii. Poate să convoace o ședință a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență și să se opună categoric oricărei propuneri de prelungire a carantinei. Sătmărenii trebuie să fie lăsați liberi, nu doar să meargă la vot în ziua alegerilor. Ei nu sunt masă electorală de manevră, sunt oameni responsabili, care în multe cazuri își văd periclitate cele mai elementare mijloace de subzistență. Și nu din vina lor!

Urmează din nou un moment istoric și sperăm că vom cinsti memoria strămoșilor noștri prin alegerea corectă pe care o vom face duminică, atunci când vom fi cu toții ProRomania! Avem datoria să nu lăsăm pe nimeni în urmă, să luptăm zi de zi pentru bunăstarea, libertatea și siguranța fiecărui cetățean, dar și să facem din România o țară prosperă, în care să trăim împliniți până la bătrânețe!”

27 comentarii

  1. Eu Răspunde

    Ce ? : ,,Am trăit azi cea mai tristă Zi Națională din viața noastră” , mai vin zile triste pentru voi ProRomania, Urmatorea zi trista va si cea de Duminica 6 Decembrie 2020 ! Ce va vor taxa Romanasi vostri ! Pregatim sampanile sa sarbatorim !

  2. IOANA Răspunde

    pro romania = obraznicie totala

  3. Gabor Răspunde

    Cea mai trista zi de 1 Decembrie a fost în 1918, romanii au luat cu japca Ardealul împotriva voinței ardelenilor, ungurilor, sașilor, țiganilor cum zicea marele vostru Brătianu” vreau Transilvania dar fără transilvăneni,” futuva în gura de opincari.

  4. cârcotaş Răspunde

    Ştef ”românii trebuie să-și recâștige libertatea și drepturile”. Corect din punct de vedere politic, adică un idiot caută adepţi din rândul idioţilor. N-au de ales. pe partea cealaltă e ocupat.

  5. Garuboz Răspunde

    Ma c a c in gura magratorilor postaci!

  6. dj vasile Răspunde

    bravo! inca un motiv in plus sa nu votam cu pro romania

  7. Gerula Răspunde

    Bai “vecinilor” obraznici si atunci ca si acuma ati fost in minoritate si asa o sa si ramaneti.
    Neam de obraznici si tupeisti, a-ti venit aici calare din Asia si atunci ca si acuma a-ti incercat sa va impuneti cu tupeu si obraznicie, limba si cultura peste cei care deja locuiau aici, cine nu era cu voi era pedepsit aspru… dar tot o minoritate obraznica a-ti ramas…
    Vad ca nu aveti nici cel mai mic respect fata de tara in care locuiti si fata de sarbatoarea ei nationala, daca nu va convine puteti pleca, nu va tine nimeni cu forta aici, sunteti liberi sa mergeti inapoi de unde ati venit… Panonia sau chiar Asia…

    • History Răspunde

      Pentru cultura ta generală regiunea Komi nu este în Asia. Dar nu înțeleg cum ajungem tot timpul iar la nu știu ce minorități. Chiar aveți ceva frustări la bord.😱😱😱

      • Gerula Răspunde

        Domnule History.
        Comentariul meu ne era adresat întregii etnii, ci celor care împroașcă cu noroi sărbătoarea națională a României și susțin că românii au furat Ardealul ungurilor.
        O astfel de abordare șovinistă nu poate naște decât un răspuns pe măsură.
        Marea majoritate a maghiarilor sunt oameni ok și de treabă, dar ca de altfel in ori ce grup sunt și câțiva extremiști care nu înțeleg istoria și nici nu vor să trăiască în prezent.
        De ei ar trebui sa va/ne delimităm că sa nu existe astfel de discuții contradictorii.

        • History Răspunde

          De acord cu o singură observație. Nu minoritarii au divagat discuția ci retardatul de (presupun ) majoritar @Garuboz, așa pe nepusă masă fără nici o legătură cu subiectul articolului.
          Cine se crede pur sânge în zona asta este bătut în cap. O zi mai senină la toți. Și așa avem destule pe cap, vrute și nevrute.

        • Dragoș Răspunde

          Bai Gerula nume de dac ia mai învață tu istoria acestor meleaguri dar nu din ce ți sa impus sa înveți la școală

    • Unu' Răspunde

      Gerulică, puță mică, marș în plm de învață oleacă să te exprimi în scris în unica limbă pe care crezi tu că o stăpânești, dar te înșeli!
      Atâtea greșeli de ortografie și de exprimare n-am mai văzut decât la postacii ciumei roșii!
      Apoi dacă tot ești la faza cu învățatul, mai pune mâna și pe cartea de istorie și citește oleacă, chiar dacă șansele de a pricepe sunt reduse …

  8. Gică Răspunde

    Ce zi tristă pentru gândacii de la bucuresti, nu au putut să se închine pe “ultima palma de pamant romanesc”.

  9. Unu' Răspunde

    Bă beșină futangist-karatistă, ai evadat din alde în pro-hoția? Vezi că trece legea anti-penali și iar belești cariciu’!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.