Ultima actualizare: azi, 22:04
Locale

VIDEO. Raul Donca: „România de peste patru ani va fi ceea ce votezi tu acum!”

Raul Donca, candidatul PER la Camera Deputaților, transmite un mesaj de mobilizare pentru sătmăreni. 
Redăm integral mesajul lui Raul Donca:
„Viitorul României stă în mâinile tale. România de peste patru ani va fi exact ceea ce votezi tu acum. Alegerea îți aparține. Hai să facem ca istoria să nu se mai repete. Hai să nu mai credem în promisiuni deșarte. Hai să nu îi mai lăsăm pe cei care au fost să ne păcălească iar. Putem renaște prin revoluția votului. Așadar, alege altfel. Alege ca promisiunile de azi să fie realizările de mâine. Ai dreptul constituțional să votezi. Folosește acest drept pentru binele tău și pentru viitorul țării. Nu avem voie să lăsăm țara în paragină, în batjocură și la coadă. Dorește-i binele. Dorește-ți o Românie sănătoasă.”

 

8 comentarii

  • Maya Răspunde

   9❤Fete pentru sex în orașul tău ❤ Link – bit.ly/36jgOLN

   • ... Răspunde

    Bine măi Maiucă dar despre vot nu ai ceva de zis? E urgentă treaba la tine? Te mănâncă la mezanin? Săraca de tine! Dildo nu ai?

    • Maya Răspunde

     @…, Măi … dar de când ai trecut prin boală nu mai pofteşti ceva nou? Nu zic proaspăt că nu e cazul. Ai rămas cu sechele?

 1. cârcotaş Răspunde

  Să mergem la vot si să votăm alte figuri decât cele care n-au făcut decât să-şi umple teşchereaua. Nu strâmbaţi din nas la oamenii fără experienţă. Să nu aibă reputaţia pătată, totuşi, experienţa se câştigă. Nu schimbăm nimic dezavuând candidaţi anonimi.

 2. Maya Răspunde

  @…, Măi … dar de când ai trecut prin boală nu mai pofteşti ceva nou? Nu zic proaspăt că nu e cazul. Ai rămas cu sechele?

  • ... Răspunde

   La sechele eventual tu. Că ai bugăt de unde să faci rost de ele, du-te și te plimbă pe varianta de ocolire și lasă-ne!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.