Ultima actualizare: azi, 09:16

Locale

VIDEO. România 2020. Polițiști locali agresați pentru că încercau să încătușeze un tânăr fără mască

Doi polițiști locali din Bârlad, județul Vaslui, au fost agresați de mai mulți cetățeni pe stradă, în timp ce încercau să încătușeze un tânăr care nu purta mască.

Conflictul a început după ce bărbatul care nu avea mască de protecţie s-a întâlnit cu un echipaj de poliţişti locali. Aceştia i-ar fi sugerat să-şi acopere nasul şi gura şi să se legitimeze. Cetățeanul nu a acceptat indicațiile polițiștilor și de aici a început un întreg scandal.

În imagini se vede cum polițiștii locali sunt agresați de mai mulți oameni nervoși, după ce organele i-au cerut unuia dintre ei să-și pună masca de protecție. Doi dintre polițiștii locali au fost agresați, iar unul s-a ales cu arcada spartă. La faţa locului a mai venit un echipaj de poliţie, dar totul s-a încheiat abia după intervenţia jandarmilor.

După scandal, poliţiştii au făcut plângere pentru ultraj. De asemenea, a fost deschis un dosar penal pe numele tânărului violent, dar de cercetări mai sunt vizaţi şi alţi participanţi la bătaie.

Sursa: 4media

18 comentarii

  1. comentator Răspunde

    Militziști incompetenți.

  2. Hitler Răspunde

    Serios aici am ajuns…daca nu porti masca deja te duce politia? Unde is drepturile noastre? Masca aia face mai mult rau decat bine!

    • Stalin Răspunde

      Nu e vorba de asta, cum permite un taran care e probabil se beat sa loveasca un politist si sa urle asa?
      Sper ca minim 4 persoane din filmulet o sa fie arestati si handicapatul care a lovit politistul o primit o bataie in sectie.

      Serios aici am ajuns..

  3. Ba Răspunde

    Hei , daca s-ar fi intamplat asta in America , unde erau la ora asta scandalagiii ! ?

  4. marcel Răspunde

    Politia locala>analfabeti

    • comentator Răspunde

      Da. Dar se cred buricul planetei. Asta până nu întâlnesc un grup de cetățeni frustrați sau vreo haită de brazilieni naturalizați că imediat fug cu coada între picioare. Unde ai văzut tu că un individ civil să imobilizeze de unul singur !!! un polițist local cu mâinile la spate și îl trage de acolo? De unul singur! Numai la noi se poate! Handicapați în uniformă.
      Să nu creadă careva că am ceva cu ei. Doar am zis că nu au intervenit deloc bine. Este inadmisibil să te biruie un grup de frustrați! Dacă apărea de după colțul Clanul Sportivilor? Țineți minte cum e la noi când funcționează cluburile și cineva plictisit venit proaspăt de prin vest e musai să se ia la bătaie?

  5. abc Răspunde

    Aici se ajunge pentru că se intervine neprofesionist, de doru’ lelii. Din cum intervin chiar dacă nu ești de meserie îți dai seama că nu sunt pregătiți profesional. Compară asta cu ce fac cei de la jandarmi! Sunt doar niște gardieni publici rebotezați, fără supărare. Iar noi chiar avem nevoie de adevărați polițiști locali!

  6. cârcotaş Răspunde

    S-au împărţit covizi la greu. Cu pandemia asta s-a văzut cum e structurată populaţia din punct de vedere comportamental şi al mentalităţii. O grămadă erau fără mască da’ nu făceau paşi de acolo sau să şi-o tragă pe gură.

  7. Apolo Răspunde

    @abc..Ca sa ai locali pregătiți fizic ca și jandarmii, ar trebui sa le oferi pregătire fizica specifica, cu instructori specializați, cu bărbați pana în 40 de ani, nu după 50 cum sunt multi dintre locali.. Ar trebui sa atragi tineri cu salarii de 4000 cum plătesc jandarmii și nu cu minim pe economie cum plătesc autoritățile locale. În afara de asta ar trebui sa le plătească norma de hrana de 1100 iar nu de 340,si nu în ultimul rand ar trebui înființata echipa de intervenție (mascați). După ce vor fi îndeplinite aceste condiții vei putea face comparație între jandarmi și polițiști locali…

    • abc Răspunde

      @Apolo, atunci să nu-i cheme poliție locală pentru că unii deja dezvoltă în ei aere de chestor! Să le cheme băieții veseli ai primarului sau trupa buna la toate a primarului, inclusiv la lipit afișe. După cum văd eu sunt plătiți degeaba și din banii noștri.

  8. Matrozul Răspunde

    Daca toti jandarmii sunt pregatiti fizic ca si Kiru…..

  9. AziNu Răspunde

    Din video pare ca politistii au fost recalcitranti ca si ala . Inainte sa-i dea cu capu, politistu l-a agresat. La noi numa retarzi deastia s-au angajat?

  10. Apolo Răspunde

    Asta e oful tău? Denumirea? De parca ei și au ales numele! Sau crezi ca tine de foame?Iar despre,, aere” și abuzuri, locala e mic copil pe lângă Miliție, asta apropo de denumiri meritate..

    • abc Răspunde

      @Apolo. Mda. Nu am vrut să intru în detalii. Toți se cred mari zmei apoi ba unul ba altul are dosare sau chiar se împușcă-n cap că se bagă-n r@h@turi. Practic nu e săptămână să nu fie câte o astfel de “chestie” prin ziare. Apoi nu eu sau tu i-ai obligat!
      Pentru cei care nu știu. Pe vremea lui Ceașcă erau doi milițieni de sector în oraș. Unul de fiecare parte a Someșului. Legea se cam respecta și nici debandada asta nu era. Nu că aș duce dorul dictaturii dar totuși ce e azi pe străzi ….!!!😱

  11. Golf Răspunde

    Bravo cetățenilor, să avem spirit civic împotriva tiranilor: milițieni, guvernanți…

  12. obiectiv Răspunde

    golf..ti-ai ales un pseudonim al uneia dintre cele mai reusite masini facuta intr-o tara de oameni disciplinati,competenti cu respect de lege si autoritati.La felul cum vorbesti si inciti lumea pseudonimul care ti se potriveste este TATA…

  13. obiectiv2 Răspunde

    Pentru ce mai exista legi daca nu le respectam? Sa dam clementa permanent infractorilor si borfasilor ca asa va evolua societatea romaneasca! Acolo s-au produs mai multe incalcari ale legii cum ar fi;nepurtarea mastii,refuz de legitimare si ultraj..pentru asa ceva in cea mai democratica tara adica USA se alegea cu ani buni de puscarie…aici va scapa probabil cu o amenda penala! Apoi unii se mira de ce prind infractorii tupeu!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.