Ultima actualizare: azi, 09:16

Naţionale

VIDEO. Urmărire în trafic. Bărbat împușcat după ce a atacat un polițist cu cuțitul

Un bărbat în vârstă de 23 ani a fost împuşcat în picior, vineri seara, de poliţişti după ce maşina în care se aflau alte cinci persoane nu a oprit la semnalele agenţilor pe raza localităţii Vălenii de Munte, au informat, sâmbătă, reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Prahova. Șoferul mașinii care fugise inițial a fost găsit de polițiști.

Autoturismul a fost interceptat însă șoferul nu a oprit la semnalele polițiștilor. A urmat o cursă de viteză care s-a terminat în momentul în care fugarul a lovit un cap de pod. Din autoturism au ieșit șase persoane, iar un bărbat de 23 de ani l-a atacat pe un polițist cu un cuțit, în speranța că vor putea fugi. Polițistul l-a somat verbal, a executat foc de avertisment și în final a fost nevoit să tragă asupra picioarele bărbatului pentru a opri acțiunea violentă.

,,Întrucât la ieşirea din oraşul Vălenii de Munte, conducătorul autoturismului nu a oprit la semnalul poliţistului rutier, s-a procedat la urmărirea autoturismului atât de către acesta, cât şi de un alt echipaj de poliţie aflat în serviciu. La intrarea în localitatea Poiana Copăceni, comuna Gura Vitioarei, conducătorul auto urmărit a intrat în coliziune cu un cap de pod, iar din autoturism au coborât iniţial 5 persoane apoi o şasea persoană, un bărbat în vârstă de 23 de ani, care l-a ameninţat pe primul poliţist ajuns la autoturismul urmărit cu un obiect tăietor-înţepător. Întrucât după somarea verbală acesta nu a renunţat la acţiune, poliţistul a executat somaţie legală şi patru focuri de avertisment în plan vertical, dar bărbatul a continuat acţiunea de ameninţare. A fost executat foc în direcţia membrelor inferioare, bărbatul fiind rănit la picioare”, au precizat reprezentanţii IPJ Prahova.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.