Ultima actualizare: azi, 12:55

Locale

Accident în județ. Beat mort la volan, un șofer a intrat cu mașina într-un copac

Accident în județul Satu Mare. Beat mort la volan, un șofer în vârstă de 33 de ani a pierdut controlul volanului și s-a izbit cu mașina într-un copac. Ulterior, acesta i-a sfidat pe polițiști, refuzând recoltarea de probe biologice.

Ce spune Poliția:

La data 9 ianuarie, în jurul orei 01.10, polițiștii rutieri din cadrul Poliției oraș Negrești Oaș au fost solicitați la un accident rutier produs între localitățile Certeze și Negrești Oaș.În fapt, un bărbat de 33 de ani, din Cămărzana, care se deplasa cu un autoturism pe DN19, a pierdut controlul asupra volanului într-o curbă periculoasă, a părăsit partea carosabilă a drumului și a intrat în coliziune cu un copac.

Fiind testat cu aparatul etilotest acesta a indicat 1.35 mg/l alcool pur în aerul expirat. Totodată a fost condus la Spitalul Orașului Negrești Oaș, unde a refuzat recoltarea de mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitatea a alcoolemiei. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de refuz de prelevare mostre biologice.

Sursa: IPJ Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.