Ultima actualizare: ieri, 22:22

Publicitate

Căutăm firme din toată țara pentru colaborare montaj profile WPC Bencomp

CAUTAM firme din toata tara interesate de COLABORARE pentru MONTAJ profile WPC produse de fabrica BENCOMP din Buzau – pentru montare garduri, terase, balustrade, lambriuri exterioare etc.

  • Asiguram training gratuit in fabrica din Buzau.
  • Clientii BENCOMP vor fi directionati pentru montaj catre firmele care au absolvit training-ul in fabrica noastra din Buzau.

Va rugam sa ne transmiteti o prezentare scurta a societatii Dvs. care sa contina domeniul de activitate si experienta anterioara relevanta pentru scopul nostru, nr. de salariati si orice alte informatii utile la adresa de e-mail: [email protected].

Daca sunteti interesati si vrei sa aflati mai multe despre utilizarile lemnului compozit (WPC) intrati pe site-ul nostru www.wpcromania.ro si descoperiti cat de multe se pot sa face cu acest profil durabil, ecologic si versatil.

Iti garantam ca BENCOMP SRL utilizeaza materiile prime cele mai bune care sa asigure o calitate ridicata a profilelor produse. Increderea in calitatea ridicata se reflecta in perioada de garantie de 5 ani (fata de 2 ani garantia legala), iar durata de utilizare este intre 10 si 25 de ani.

Foarte multe imagini cu lucrari ale clientilor nostri gasesti pe pagina noastra de Facebook. Daca iti place ce gasesti acolo, da-ne Like si Share!

Foto –  Gard si poarta realizate din profile WPC Bencomp

Foto – terasa WPC realizata din produse WPC Bencomp

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.