Ultima actualizare: azi, 20:55

Locale

Cozma, răspuns pentru Govor: Dorințele PSD nu mă preocupă

Adrian Cozma a reacționat după ce preşedintele executiv al PSD Satu Mare, Mircea Govor, a anunţat o nouă majoritate românească formată din PSD-PNL-PMP în Consiliul Judeţean Satu Mare. Președintele PNL Satu Mare a declarat că nu a avut discuții cu Mircea Govor: ,,Dorințele politice ale PSD Satu Mare nu ne preocupă’’.

Preşedintele executiv al PSD Satu Mare, Mircea Govor, a anunţat la emisiunea moderată de Florin Mureşan de la Nord Vest TV că va fi formată o nouă majoritate românească formată din PSD-PNL-PMP în Consiliul Judeţean Satu Mare pe fondul nemulţumirilor la adresa preşedintelui Pataki Csaba. Adrian Cozma a reacționat imediat și a declarat că în Consiliul Județean a fost creată deja o majoritate care reflectă rezultatul votului.

,,N-am avut discuții cu domnul Govor legat de ce a menționat și nici cu altcineva. După alegeri, am creat o majoritate în Consiliul Județean, singura pe care matematic o puteam realiza și care reflectă și rezultatul votului. Eu, spre deosebire de PSD n-am avut înțelegeri cu UDMR înainte de alegeri. UDMR mi-a fost adversar, așa cum e în politică competiția în alegeri. Am luptat, am obținut un rezultat istoric la alegerile locale și mergem înainte. Pe viitor vom vedea ce trebuie făcut. În acest moment dorințele politice ale PSD Satu Mare nu ne preocupă”, a declarat Adrian Cozma.

Președintele PNL Satu Mare a mai spus că partidul pe care îl reprezintă are alte priorități în acest moment.

,,Noi suntem preocupați în acest moment de bugetul țării și al județului pentru a rezolva problemele pe care le avem. Dacă noi, PNL Satu Mare, vom decide alt drum sau vom avea vreo intenție în acest mandat legat de parteneriate politice cu vreun partid mic sau mare, de orice fel, vom fi primii care vom anunța acest lucru”, a mai spus Cozma.

11 comentarii

  1. you Răspunde

    eu ti-am zis govorache ca pe cozma il doare-n p..a de tine…..i-a deaci!:))))

  2. you Răspunde

    care minte tu sau el!…….nu ca ati fi departe unul de altul inaceasta privinta!!!

  3. Subiectiv Răspunde

    Deci govorică iarăși a dat în bară…

  4. Tanța Răspunde

    Pe lângă ca a fost prins din nou cu minciuna ca un scolarel corigent poziția lui govor(sper ca nu e și a PSD-ului) e de toată jena. Cum ar veni ca-n curtea scolii, las ca l chem eu pe fratele mai mare (adică PNL) și va arata el. Bă astia de la PSD de vă umflați în pene pe unde apucați sunteți de toată jena și permiteți acest lucru fiindcă toți aveți copii, neveste sau amante prin diverse funcții publice și nu care cumva sa le periclitati poziția. Sunteti vai steaua voastra

  5. Romanu Răspunde

    Govor la pușcărie Cosma la clasa ooooro

  6. H&R Răspunde

    Ce va tot umflati PNL (penele) ? hehehahahihi

  7. Ardeleanul Răspunde

    Doi oportunisti hoti escroci. Cosma ar da mana si cu dracul,sa-si faca dambleaua. Despre Govor nu mai spun nimic

  8. Xpert68 Răspunde

    Adi, susții că pe voi de la PNL nu vă preocupă PSD-ul, dar unii de la voi de la PNL, care dețin functii de conducere în prezent pe la diferite instituții bugetare îi promovează în continuare pe psd-iști sau urmează să îi promoveze în funcții de sefi de servicii, drept răsplată pentru că anterior au fost lasați în pace de aceștia, pentru că nu au venit la lucru sau că i-au lasat să frece menta tot în functii de sefi de serviciu!!!!!!!!!!!! O mană spala pe alta, adică acuma un pnl-ist îl spală la cur pe un psd-it!!!!!!!!!! Așa merge treaba??????? I-a edifică-te tu și vezi câte funcții de șefi sunt vacante în prezent de la unitățile bugetare din Sau Mare și urmează a fi ocupate de unii psd-iști cu toate că acestea sunt conduse de PNL-iștii voștri prin împuternicire!!!!!
    I-ai pe rând pe șefii din PSD Satu Mare și vezi pe unde urmează a fi plantați ca șefi de servicii la unitățile bugetare din Satu Mare de împuterniciții voștri în semn de recunoștință!!!!!!!!!!!!!!!

  9. Lucifer Răspunde

    Felicitări, doamnă Govorache. Tocmai ați născut un covor care minte.
    Era un banc similar cu covorul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.