Ultima actualizare: azi, 22:26

Locale

COVID-19 | Crește din nou bilanțul deceselor în județul Satu Mare

Crește din nou bilanțul deceselor în județul Satu Mare. Până în prezent, la Satu Mare s-au înregistrat 7.356 vindecări și 139 decese cauzate de coronavirus.

Persoanele decedate, două femei și un bărbat, cu vârsta cuprinsă între 70 și 80 de ani, internate la secția ATI a Spitalului Municipal Carei.

La nivelul județului Satu Mare, în data de 25 ianuarie 2021, se află în carantină la domiciliu 502 persoane.

În intervalul 24.01.2021 (10:00) – 25.01.2021 (10:00), la nivel national, au fost raportate 65 de decese (38 bărbați și 27 femei), ale unor pacienți infectați cu noul coronavirus, internați în spitalele din Alba, Arad, Bacău, Bihor, Botoșani, Bistrița-Năsăud, Brăila, Caraș-Severin, Cluj, Constanța, Dolj, Gorj, Hunedoara, Iași, Maramureș, Sălaj, Satu Mare, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timiș, Vaslui, Vrancea și București.

2 comentarii

  1. mipudeco Răspunde

    Din 5 centre de vaccinare anunțate în Satu Mare, nu functionează niciunul.
    Functioneaza un al saselea, policlinica.
    Programarea la vaccin este haotică: azi ti se spune că în Satu Mare nu mai sunt locuri, peste multe zile, ți se spune că sunt la Negrești. Toată lumea are posibilitatea să meargă la asa de mare distanta?
    La tv se tot spune că medicii nu doresc să se vaccineze, în proportie mare de tot. Ce se face cu medicii care refuza să fie programati ca să vaccineze? Nu vor vaccin, dar nici altora nu il administreaza.
    Ar fi mai scumpă o doza individuală, dar nu ar fi mai corect să vezi ce ti se administreaza? Asistenta vine si iti face o injectie oarecare. De unde avem siguranta igienei si a continutului?

    Poate că vaccinul impiedică imbolnavirea si/sau moartea. Dar cum se poate ajunge la el intr-un mod civilizat si mai repede?

    • ... Răspunde

      Ție ți se pare logic ca în pandemie de vrei să te vaccinezi trebuie să mergi 55 de km până în Negrești ori 70 km până în Tășnad? Ăsta se cheamă organizare la tine? Eventual organizarea p@lii! Te plimbi haihui prin județ de două ori pentru vaccin? Și cu centrele astea ce se aude? Și apoi din cei care prin nu știu ce minune s-au înscris majoritatea sunt politicieni sau din administrație! Nu era vorba că în faza a doua se vaccinează cronicii? Cred că și o republică bananieră se organizează mai bine decât noi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.