Ultima actualizare: ieri, 22:25

Locale

Șoselele județului, pline de inconștienți. Șoferi băuți și fără permis, prinși în weekend de polițiști

Mai mulți șoferi din Satu Mare s-au ales cu dosare penale în acest sfârșit de săptămână, după ce s-au urcat la volan fie băuți, fie fără să dețină permis de conducere. Polițiștii sătmăreni nu au iertat nimic și au aplicat sancțiuni pe bandă rulantă.

Beat și fără permis la volan

La data de 22 ianuarie, în jurul orei 23.00, polițiștii Serviciului Rutier, au oprit pentru control pe raza municipiului Satu Mare, un autoturism condus de un bărbat, de 41 ani, din municipiul Satu Mare.

În urma testării cu aparatul alcooltest polițiștii au stabilit faptul că persoana de la volan avea o alcoolemie de 0,63 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la spital în vederea recoltării de probe biologice de sânge pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei. De asemenea, verificările efectuate de polițiști au relevat faptul că bărbatul nu posedă permis de conducere de nicio categorie.

Polițiștii au întocmit dosar penal și continuă cercetările sub aspectul  infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și sub influența băuturilor alcoolice.

Prins cu permisul anulat

Tot vineri, 22 ianuarie, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier, au depistat în trafic, pe DN 19, în localitatea Livada, un bărbat, de 43 de ani, din județul Maramureș, care se afla la volanul unui autoturism având dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice anulat. În cauză cercetările continuă în cadrul dosarului penal întocmit.

Alcoolemie uriașă

Sâmbătă, 23 ianuarie, în jurul orei 02.40, polițiștii Serviciului Rutier, au oprit pentru control pe raza localității Culciu, un autoturism condus de un bărbat, de 44 ani, care se afla sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării cu aparatul alcooltest polițiștii au stabilit faptul că persoana de la volan avea o alcoolemie de 1,33 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la spital în vederea recoltării de probe biologice de sânge pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei.

Polițiștii au întocmit dosar penal și continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice.

Beat și ”premiat” cu dosar penal

Ieri, 24 ianuarie, în jurul orei 20.30, polițiștii rutieri din cadrul Poliției municipiului Satu Mare, au oprit pentru control pe raza municipiului Satu Mare, un autoturism condus de un sătmărean, de 40 de ani, care se afla sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării cu aparatul alcooltest polițiștii au stabilit faptul că persoana de la volan avea o alcoolemie de 0,58 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la spital în vederea recoltării de probe biologice de sânge pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei.

Polițiștii au întocmit dosar penal și continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice.

Sursa: IPJ Satu Mare

 

 

 

Un comentariu

  1. altu fără bmw Răspunde

    Păi cum să conducă fără permis decât băuți? Păi o gură-două de ceva ca să mai prindă și curaj, nu? Îs pline șoselele de inconștienți, highlanderi care se cred nemuritori. Asta până la proba contrarie. 😱😪😭

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.