Ultima actualizare: ieri, 21:59

Locale

FOTO. Imagine tristă din Satu Mare. Un om al străzii se încălzește arzând deșeuri

Imagine tristă din municipiul Satu Mare. Gerul năprasnic din ultimele zile l-a făcut pe un om al străzii să găsească o soluție pentru a supraviețui, acesta fiind surprins încălzindu-se la foc deschis.

Omul s-a retras sub podul Golescu din municipiul Satu Mare și a făcut un foc cu speranța că va trece cu bine peste încă o noapte geroasă. Imaginea a fost postată pe Facebook de un sătmărean care spune că nu este prima dată când oamenii străzii recurg la această metodă pentru a supraviețui frigului.

10 comentarii

  1. H&R Răspunde

    Ar trebui sa mearga putin sa lucreze. Dar nu prea vor sa munceasca.

    • Yes Răspunde

      Sigur..
      Incălzește arzând deșeuri in loc sa lucreze, ca e mai usor si comfortabil asa.

    • Cetateanul Răspunde

      Munca … da … un loc de munca inseamna cel putin un deceniu in acelasi loc … arata-mi cate firme au oaeni angajati de peste un deceniu …

      • H&R Răspunde

        @Cetateanul, bugetarii.. dar sunt si alte firme mici si private care au oamenii lor de peste 10-15 ani.

        • Cetateanul Răspunde

          Sunt foarte putini in mediul privat care-si tin oamenii cu deceniile . Cele mai multe locuri de munca vacante sunt acolo nu prea sta nimeni, in afara de pupincuristi, oameni fara caracter, psihopati … oameni perfecti pentru posturi de “sefi mici” !

          • Phoebe

            Da, asa este, trebuie sa fii cat mai lingau, usor de manipulat, sa dai cu ciocul… si in rest e totul bine… post asigurat !!!! Nu se tine cont de competente, nu intereseaza pe nimeni cat de competent esti si cu bun simt, conditia este sa fi om fara caracter, fara principii si cat mai usor de manipulat!!!
            Bafta!!!

  2. Cetateanul Răspunde

    Munca … in capitalism … profit maxim, eficienta maxima, exploatare maxima .
    Multi nu mai apuca pensia in acest sistem criminal .

    • H&R Răspunde

      Da, problema e la moralul de la locul de munca. Fara moral e ca la sclavie. Faci ca e musai.

      • Cetateanul Răspunde

        Poate ai vrut sa spui fara norme morale . De ce sa-ti tii oamenii cu deceniile cand poti sa investesti in locuinte de lux si masini de sute de mii de euro ? Pune biciul pe ei ! Dar la 40 de ani o groaza incep sa faca diabet, raman cu pareze, au probleme cu inima … dupa care-i dai afara ca nu mai fac fata si aduci alti naivi in locul lor !
        Prefer sa castig 50% din cat as putea sa castig la patron, dar imi fac programul, eu inchid, eu deschis, eu fac politica, daca iau o decizie proasta eu o suport, daca gandesc si actionez bine eu beneficiez … am incercat sa lucrez in paralel si la alte firme … peste tot se pleaca … nicaieri nu ai atributii clare, peste tot trebuie sa dai randament maxim, adica muncesti in continuu 8-10 ore, dupa care ajungi acasa si esti obligat practic sa te odihnesti 3-4 ore, la sfarsit de saptamana tot asa te odihnesti ca te resimti, practic NU MAI AI VIATA ! Daca stai sa-ti tragi sufletul 30 de minute “pierzi vremea”, nu este o odihna binemeritata dupa care revi la munca cu forte proaspete … toti prietenii mei care lucreaza la patroni au devenit alcoolisti si mai mult de 20 de ani de viata nu le mai dau .
        Multi vor ajunge asa !

  3. dr.Raed Răspunde

    stati linistiti,era omu la pescuit,si a alunecat cu piciorul in apa,de aia a facut focul,cum lemne uscate nu sunt l-a facut cu ce a apucat,fir intins

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.