Ultima actualizare: azi, 11:21

Locale

FOTO. Atenţie la cumpărături! Promoţie doar pe raft, nu şi la casă!

Atenţie la cumpărături! Un sătmărean era să fie ţepuit cu o sumă de 16 lei după ce a cumpărat un produs la promoţie dintr-un hypermarket de pe drumul Careiului din municipiul Satu Mare.

El a cumpărat două flacoane de 5 litri de lichid pentru parbriz aflat, pe raft, la o reducere de 40%, adică la 11,99 lei, faţă de preţul întreg care este de 19,99 lei. După ce a achitat la casă, s-a uitat pe bonul de casă şi a observat că a fost taxat cu preţul întreg, nu cu cel aflat la reducere. S-a dus ulterior la ghişeul de informaţii unde i-a fost returnată suma plătită în plus, adică diferenţa dintre preţul de pe raft şi cel de la casă.

Sătmăreanul doreşte să tragă un semnal de atenţie tutror celor care fac cumpărături şi nu se uită pe bon.

“Puteam să fiu ţepuit cu 16 lei dacă nu eram atent. Am primit diferența la informații clienți. Întrebarea este: câți au mușcat-o?”, ne-a transmis acesta.

3 comentarii

  1. radical2 Răspunde

    Poate nu a avut Kaufland Card:))

  2. dj vasile Răspunde

    se mai intampla. nu cred ca a fost intentionat. teapa de 16 lei…zi slaba de stiri

  3. trecătorprin satu mare Răspunde

    UNDE SUNT ECRANELE DE CITIT, LA CASĂ, ACESTE PREȚURI? STAU ASCUNSE. LA LIDL SUNT IN SPATELE CASIEREI. CE SE FACE CU ELE? LITERE MINUSCULE, CIFRE LA FEL! CUMPĂRĂTORUL TREBUIE SĂ ȘTIE CÂT PLĂTEȘTE, E DREPTUL LUI, ÎNCĂLCAT DE NEGUSTORII DIN SUPERMARKETURI.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.