Ultima actualizare: azi, 17:25

Locale

FOTO. “Munte” de gunoaie în Micro 17. Oamenii din autocare aruncă mizerii

“Munte” de gunoaie în Micro 17. O groapă uriaşă de gunoi şi-a făcut apariţia într-o parcare din Micro 17. De aproximativ două săptămâni firma de salubrizare nu mai ridică gunoiul respectiv, iar oamenii care se îmbarcă în autocare aruncă şi ei mizerii în grămada care deja se vede din blocurile învecinate.

Acest lucru a stârnit nemulţumirea oamenilor din blocuri, care trebuie să vadă zilnic acest munte de gunoaie.

Ei sunt nemulţumiţi că firma de salubrizare încă nu a luat măsuri pentru eliminarea acestora.

9 comentarii

  1. Bratan Răspunde

    Doar atât? De autobuzele și camioanele care n-ar avea ce căuta acolo nu sunt indignați locatarii? Sau de mașinile parcate pe ceea ce a fost odată spațiu verde? De starea dalelor de beton? Pozele astea parcă sunt făcute în Pripyat!

    • Unu din SM Răspunde

      Sunt mai multe asemenea ‘autogări’ in oras care deranjează locatarii. Pe când se deschide autogara promisă de primar ca sa ii mute acolo odata?

  2. Nimeni Răspunde

    E teren privat, e problema proprietarului terenului.

    • autogara Răspunde

      Dupa poze pare a fi o autogara improvizata. Daca e teren privat trebuie amendat proprietarul terenului. Trebuie obligat sa semneze contract cu Florisalul ca toti ceilalti muritorii de rand. APM, Garda de mediu doarme?

  3. Florin Rachitan Răspunde

    animal planet ……..mundriile europei

    • Ghitxa Răspunde

      Autocarele sunt chiar ale deputatului Cozma Adrian. Au numerele ADC – Adrian Cozma Tocmai acele autocare cu care “rupea pe la vecinii nostri Ukrainieni”! Oare ia mai ramas banda scotch la Adisor, atunci cand lipea “bomboanele cu filtru” de corp?

  4. map-des Răspunde

    politia locala…unde este?

  5. Tabu Răspunde

    Rromania de 100 de ani

  6. Cineva Răspunde

    Vedeti oameni buni cum ducem noi toti razboiul altora? Ar fi interesant sa schimbam placa, sa nu ne mai placa mizeria ,intrigile, scandalurile ……in timp ce o mana de neciopliti ne forteaza pe noi prostimea sa traim in scarba. Poate ar trebuii sa facem sesizari, petitii,atentionari….sa cerem raspunsuri scrise acolo unde lucreaza cei obligati sa rezolve aceste situatii. Sa dea socoteala pentru indiferenta. Poate stie cineva care este institutia responsabila ne spune si noua ca sa stim la cine strigam. Poate se informeaza portalsm pentru noi . ………..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.