Ultima actualizare: azi, 16:36

Naţionale

FOTO. O tânără de 30 de ani s-a sinucis de Revelion. Mesajul transmis pe Facebook

O tânără de 30 de ani din Cluj-Napoca s-a spânzurat în apartamentul său cu un cablu de prelungitor, înainte cu câteva ore de Revelion. Aceasta a fost găsită chiar de către propriul frate, informează colegii de la PortalCJ.ro.

Conform spuselor vecinilor, ea suferea de depresie, probabil acesta fiind motivul sinuciderii. Trupul femeii a fost transportat la IML Cluj pentru expertiza medico-legală.

“A fost găsită decedată în jurul orei 15.00, iar polițiștii au fost sesizați în jurul orei 16.00. Sunt efectuate cercetări sub aspectul infracțiunii de ucidere din culpă”, au transmis reprezentanții IPJ Cluj.

Mesaj pe Fecebook

Tânăra care s-a sinucis de Revelion într-un apartament din Cluj-Napoca a lăsat un mesaj pe Facebook cu câteva ore de a recurge la acest gest. Ea le-a mulţumit prietenilor şi le-a urat un an noi mai bun.

„Într-un singur an, s-au întâmplat multe. Au venit și au plecat multe sentimente și persoane. Cei pe care ii iubeam (dintre cei care au plecat)…. au devenit simple cunoștințe, iar simpli straini au devenit totul. Datorita vouă m-am schimbat… Am învățat cui sa ii mulțumesc și pe cine sa ocolesc… Fiecare dintre voi v-ați lăsat o amprenta în sufletul sau mintea mea (mai mult sau mai puțin bună)… Asa e cursul vieții… Ce e azi, poate dispărea mâine… Asa ca, profita de fiecare zi, fiindcă e unica!! Va mulțumesc tuturor. Deși prematur, va doresc tuturor un An nou mult mai bun, mai fericit, mai împlinit și mai liniștit!! La mulți ani dragilor”, a scris Ioana Alina P., joi dimineața, la ora 04.35.

 

7 comentarii

  1. AziNu Răspunde

    I-o sters Tik Tok o postare

  2. Oooo Răspunde

    Asa cum zici.

  3. Luigi Răspunde

    Dumnezeu s-o ierte. Multumesc Portarsm de astfel de stiri. Azi dimineata cand m-am trezit sa imi beau cafeaua linistit, am vazut stirea asta. Mi-ati stricat ziua complet. De ce postati astfel de stiri, sa ne bagati in depresie ?????

  4. Lucifer Răspunde

    Trebuia să mai trăiască biata fată, dar s-o dus la naiba. Prin sinucidere, nu ai nicio şansă să îţi mântuieşti sufletul. Păcat, mare păcat.
    Se numeşte lucru manual. Putea să îşi vadă de viaţă, că doar de aia Dumnezeu a creat-o. Cu un scop. Nu să-şi ia propria viaţă cu mâinile ei.

    • Lakalut Răspunde

      😂😂😂
      Ma-sa a creat-o.

    • Depresia Răspunde

      Depresia e foarte urata boala iar bolnavul nici nu realizeaza ca este bolnav atata timp ca nu il doare nimic, defapt nici nu realizeaza ca are nevoie de tratament.
      In legatura cu mantuirea sufletului, exista o teorie veche a lui Origene care demonstra pe baza bibliei ca D-zeu este atat de bun si indurator incat il va ierta pana si pe satan pt toate lucrurile ce le-a facut… daca nici Isus nu a condamnat pe nimeni, cam putem sa avem o idee despre judecata lui D-zeu.
      O sa vedem la inviere, pana atunci D-zeu sa o ierte si sa o odihneasca.

      • Dumnezu? Răspunde

        Lasa pe D-zeu..
        Unde era dumnezeul tau cand s-a sinucis fata? Sau cand o venit ideia?

        Nu exista dumnezeu. Toti suntem responsabili pentru viata noastra pe care numai noi controlam.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.