Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

FOTO. Percheziții în județul Cluj. Mai mulți sătmăreni, audiați într-un dosar de trafic de droguri

La data de 20 ianuarie 2021, polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Sălaj și procurorii D.I.I.C.O.T. – B.T. Sălaj, în colaborare cu polițiști din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Cluj-Napoca, au prins în flagrant delict, în localitatea Florești, judeţul Cluj, un bărbat, în timp ce ar fi comercializat 7 plicuri, cu aproximativ 10 grame de cannabis.

În aceeași zi, polițiștii și procurorii au efectuat 4 percheziții domiciliare în oraşul Huedin, localitățile Florești și Aghireşu-Fabrici, la persoane bănuite că ar fi procurat, deținut și comercializat droguri de risc (cannabis), respectiv substanțe susceptibile de a avea efect psihoactiv.

În urma perchezițiilor, au fost descoperite și ridicate 50 de grame de cannabis, 15 pliculețe transparente prevăzute cu închizătoare tip zip-lock care conțineau substanță albă sub forma unor cristale, 28 de plicuri transparente care conțineau urme de cannabis, un mugure de cannabis, resturi de țigări confecționate artizanal, 23 de comprimante de medicamente, 2.500 de lei, 7 telefoane mobile, 8 cartele telefonice și diferite înscrisuri.

Pentru 6 persoane, au fost puse în aplicare mandate de aducere la D.I.I.C.O.T.- B.T. Sălaj. De asemenea, 16 persoane, din județele Sălaj și Satu Mare, au fost identificate și audiate în cauză.

În urma acestor activități, procurorul de caz a dispus, față de 3 persoane, luarea măsurii reținerii pentru 24 ore, sub aspectul comiterii infracțiunilor de trafic și consum de droguri de risc și efectuarea de operațiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive. Acestea au fost prezentate Tribunalului Sălaj, fiind arestate preventiv pentru 30 zile.

Sursa: Poliția Română

 

 

 

 

5 comentarii

  1. Pulitia Răspunde

    Gata, captura secolului. Ar trebui sa va fie rusine. Costa mai mult toata operatiunea decat cele cateva grame de iarba confiscate. Trafic…50 de grame de iarba…mult va place sa exgerati. Pulitia romana, ZERO BARAT

  2. Jurist Răspunde

    Numai să comentez ești bun p……itia. Bine că ești tu deștept !!!

  3. Satmarean Răspunde

    Din pacate faptul ca am fumat etnobotanice si nu iarba de calitate mi-a sucit putin mintile si acum sunt bipolar si am reactii total necontrolate. Cateodata postez la nervi si abia dupa imi dau seama cat sunt de retard.

  4. Aitilop Răspunde

    Miliatian sub acoperire se vede de la o posta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.