Ultima actualizare: ieri, 21:44

Locale

FOTO-VIDEO. Blocul groazei din Satu Mare. Vecini revoltați!

Blocul groazei care este situat în cartierul 14 Mai din Satu Mare, dă bătaie de cap vecinilor. Aceștia sunt revoltați din cauza numărului mare de persoane fără adăpost care fac ravagii în zonă.

Un sătmărean se plânge că i-a fost vandalizată mașina de pe str. Ion Ghica. Alții se tem de persoanele care locuiesc în acel bloc dezafectat. Blocul, după cum se vede, arată destul de sinistru, fără geamuri sau uși la intrare. Cei care locuiesc în aceea zonă spun că le este frică de persoanele dubioase ce își duc viața în acea clădire.

Mai multe familii locuiesc în condiții improprii, iar alții fără forme legale.

5 comentarii

  1. Norick Răspunde

    Lasa , cine a scris articolul aceasta nu e din Satu Mare.

  2. Adipop Răspunde

    Ala e pe Ghica 38 langa Samobil deci in 14Mai Marioara draga nu Soli mai iesi din casa documenteazate inainte sa aberezi

  3. Eu Răspunde

    Blocul apartine de Primarie ? Politia Comunitara ce pazeste ? Cine trebuie sa faca ordine si sa inchida acel bloc definitiv.

    • ... Răspunde

      @Eu, blocul apartine proprietarilor. A fost demult cumparata de la fosta IPL. Doar ca mai mult de 90% locuiesc acolo fara forme, fara bani si fara utilitati de mai mult de 10 ani! Fostii proprietari au cam lasat totul balta. Ce sa faca primaria pe o proprietate privata? Nu poate investi nici un leu. Eu as darama tot pentru ca nu vad cum se mai poate reabilita si este si intr-o zona aiurea.

  4. Nimeni Răspunde

    @Eu. Nu sunt prea sigur dar cred ca cineva a cumparat terenul de acolo si probabil si “palatele” din poza, deci e responsabilitatea proprietarului, oricare ar fi el. Oricum e iarna asa ca putine lucruri se pot face in aceasta perioada.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.