Ultima actualizare: ieri, 22:20

Locale

FOTO. Secția de Urologie a Spitalului Județean, modernizată. Pacienții, tratați la cele mai înalte standarde

Secția de Urologie a Spitalului Județean de Urgență Satu Mare a fost modernizată, iar pacienții vor fi tratați de acum la cele mai înalte standarde medicale. Președintele Consiliului Județean Satu Mare, Pataki Csaba și vicepreședintele Ioan Rus, au vizitat astăzi secția de Urologie care a beneficiat, până în prezent, de reparații capitale și de recompartimentare în proporție de 95%.

Investiția a inclus lucrări de recompartimentare, de reabilitare a pereților și pardoselilor, realizarea lucrărilor de tâmplărie uși și geamuri, refacerea canalizării și a instalațiilor sanitare, electrice, de încălzire și climatizare, precum și a celor de semnalizare și alarmare incendiu. De asemenea, au fost montate aparatele de aer condiționat, corpurile de iluminat pentru paturile pacienților și instalația de oxigen. Valoarea totală a investiției este de 1.974.000 de lei. Ministerul Sănătății a alocat fonduri în valoare de 1.156.000 de lei, iar 818.000 de lei reprezintă contribuția Consiliului Județean Satu Mare. Secția de Urologie a fost modernizată într-un proiect mai amplu derulat de Consiliul Județean Satu Mare, proiect care vizează modernizarea mai multor secții și compartimente ale Spitalului Județean de Urgență

,,Secția de Urologie, recent renovată, a fost preluată astăzi de echipa medicală de specialitate. Acest proiect a fost o datorie veche, fiind vorba despre una dintre secțiile cu cele mai bune rezultate ale Spitalului Județean de Urgență Satu Mare. Pe lângă lucrările realizate, secția va fi dotată cu cele mai moderne echipamente, care vor asigura condiții demne de secolul XXI, atât pacienților, cât și personalului medical. În același timp, renovarea secției de Terapie Intensivă progresează într-un ritm foarte bun, ceea ce ne permite să sperăm că în decurs de cinci săptămâni lucrările se vor încheia și aici, iar până la începutul primăverii ne dorim să finalizăm și lucrările la structura modulară a secției de Neurologie”, a declarat președintele Consiliului Județean Satu Mare, Pataki Csaba.

Secția de Urologie a Spitalului Județean de Urgență Satu Mare funcționează cu 30 de paturi și este una dintre cele mai recunoscute secții de această specialitate din țară, datorită calității serviciilor medicale oferite de profesioniștii care lucrează aici. Aceste performanțe vor fi continuate de acum în condiții moderne.

 

 

5 comentarii

  1. Coi ca Răspunde

    Degeaba renovezi o secție dacă cel care lucrează acolo lasă pacientul ud și nu-i schimbă pampersul.

  2. Nagasaky Răspunde

    Felicitari!

  3. vasile Răspunde

    Felicitari colectivului sectiei de urologie.

  4. Garuboz Răspunde

    Felicitari in special dl.dr.Cristian Rusu care este un profesionist desavarsit .Pacat ca nu avem mai multi ca dinsu in Satu Mare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.