Ultima actualizare: ieri, 22:22

Locale

Butka Gergo, noul manager al Centrului Cultural ”G.M. Zamfirescu” Satu Mare

Butka Gergo este noul manager al Centrului Cultural ”G.M. Zamfirescu” Satu Mare, după ce a fost declarat câștigătorul unui concurs de proiecte organizat în vederea încredinţării managementului instituţiei. Rezultatul final al concursului a fost aprobat astăzi, în cadrul ședinței Consiliului Local Satu Mare.

,,Se aprobă rezultatul final al concursului de proiecte de management organizat în vederea încredinţării managementului instituţiei de cultură Centrul Cultural ”G.M. Zamfirescu” Satu Mare, concurs în urma căruia a fost declarat „câştigător” domnul Butka Gergely Norbert obţinând nota 9,59’’, se arată în proiectul de hotărâre.

Proiectul a fost aprobat în această după-masă, joi, 28 ianuarie, de consilierii sătmăreni în cadrul ședinței ordinare a Consiliului Local Satu Mare. Astfel, Butka Gergo a devenit, oficial, noul manager al Centrului Cultural ”G.M. Zamfirescu” Satu Mare.

38 comentarii

  1. eu Răspunde

    Doamne Dumnezeule!!!!!! Unde am ajuns??????

    • H&R Răspunde

      Am ajuns in secolul XXI. Dar unii inca sunt in secolul XIII. Inaintea erei nostre. E mare diferenta. E cam problematica.

    • Igen Răspunde

      Este foarte bine așa să avem doar unguri peste tot dacă noi românii suntem dezbinați fac ungurii ce vor la noi în țară.

      • Eu Răspunde

        Igen,”La noi in tara” ? Este tara voastra ? Cine este de vina ca voi in tara voastra nu aveti oameni competentii ? Trebuie sa va mai scolitii ! Poate asa mai pute-ti avea pretentiiiiiiiiiiiii !

        • Igen Răspunde

          La mine inca Trei culori e imnul de stat. Nu te pune cu mine.

        • Ion Răspunde

          Pentru @Eu:
          Stimate domn mult școlit:
          IN CONTEXTUL FOLOSIT DE DVS, FORMELE CORECTE SUNT:SA VA MAI SCOLITI (un singur “i”), OAMENI COMPETENTI (un singur “i”), și MAI PUTEȚI AVEA (puteți scris împreuna)…
          Ce școala ai făcut matale?????????
          Cred ca doar ai primit diploma nu ai urmat cursurile, sau dacă ai fost la cursuri nu su avut profesori calificati, doar suplinitori…
          Cu un asemenea nivel nu știu ce diploma puteai obține pe bune…😳

          • Norick

            Nu vreau sa ma bag , dat totusi …La un comentariu esenta ar trebui sa fie ideea principala si nu neaparat gramatica in mod de profesor universitar. Un ” i ” in plus, sau in minus poate sa apara si din greseala (graba strica treaba :-P)
            Nu de alta . dar nici textul copiat de la tine nu mi se pare in lb. romana… 🙂 ” … cursuri nu su avut …”
            Peace! 😀

  2. m Răspunde

    Mai lăsati câte ceva si românilor!Inteligenta cerută nu-i musai să fie ungurească!Felicitari “alesului”!

  3. Adi Răspunde

    Acum să vezi proiecții pe sute de mii de euro , devize la salvării spitalului plus contracte babane.
    Omul potrivit la locul călduț .Vă felicităm călduros, românul nostru .

  4. Ghiță Răspunde

    Cine naiba e ăsta ,zici că e samsar de cai .

  5. @Ghita Răspunde

    Amu draga Ghita, si daca stai in Coca sau Stana trebuia sa auzi de Butka. Daca nu ai auzit, stai linistit ca pe tine nu te afecteaza, lipseste subiectul 😉

    • ... Răspunde

      Trebuie să-l înțelegi și pe el. Ca să audă de Butka sau că ce a făcut sau a încercat să facă pe linie de cultură respectivul postac @Ghiță ar trebui să frecventeze instituțiile de cultură. Cum cultura la el este birtul din colț nu ai ce așteptări să ai. Ghițucă draghe, dacă data viitoare trecu pe la Ger Bog să spui că tu ești ăla încuiat și obtuz! Bine? Dacă era Steliano Smărăndescu cu diploma câștigată la poker pun pariu că nu comentai veci!!!

  6. tabu Răspunde

    Gerbog se tranforma in sala de dans?

  7. Lolo Răspunde

    Nu înțeleg de ce se face atâta haz și polemică… De unde atâta negativism și răutate în voi oameni buni? Nu vă fie frică, nu vor veni ungurii să vă fure Ardealul și leafa de la gură, din contră ei fac eforturi pentru bunul demers al orașului și al țării din toate punctele de vedere. Și de cele mai multe ori au reușit și s-au ținut de cuvânt. Ei măcar încearcă să facă o schimbare și noi nu vrem să acceptăm și să îi lăsăm să își facă treaba. În loc ca să ne bucurăm și să ne mândrim că există diversitate culturală și etnică în Satu Mare și în toată țara, noi ne băgăm bețe în roate, facem bâlci și ne batem joc unul de celălalt. Cu siguranță că în orașul nostru de acum înainte vor fi mai multe evenimente culturale și de mai bună calitate. Diversitatea, multiculturalismul și încrederea sunt bazele unei societăți sănătoase!

  8. panait Răspunde

    mai este ceva de furat in tara asta?

  9. Y_grec Răspunde

    Apoiîn orașul ăsta chiar nu mai sunt români , să pui acolo un vulcanizator doar pentru că-i csovesz de-al lor , ce pregătire culturală are agariciu ăsta ?

  10. Y_grec Răspunde

    Noah unde mi palinca? Ca tare mi sete..

  11. cârcotaş Răspunde

    Nu-l ştiu dar postura de manager implică calităţi de organizator, comunicator… Apoi dacă are un pic de cultură generală e şi mai bine. Lăsaţi că bine va fi, nu puem blama doar pe motiv de apartenenţă etnică, e urât lucru.

  12. vasile Răspunde

    in ultimii 8 ani a organizat mai multe activitati culturale si sportive, finantate inclusiv de taica sau. Cititi cu atentie CV lui profesional.

  13. I Rony Răspunde

    Nu stiu voi cum sunteti, dar mie dor de concertele organizate de cel mai iubit primar Coica, mici si ciolan pe gratis, fasole – bere pe gratis, miros si fum de peste prajit, miros de ulei ars , pisat si cacat la fiecare colt de bloc. Manele. Balcanisme.
    Alea erau vremuri.

  14. Satmarean Răspunde

    Tatăl său e un om de omenie, însă el e un îngânfat !!!

  15. Dodiq Răspunde

    Eu il cunosc personal de cel putin 25 de ani atunci vulcanizarea era intr- n garaj si el era interesat de actorie decat mici mai bine distractie cu familia in mod decent.uff am spus

    • Satmarean Răspunde

      Exact, foarte bine zici Dodiq, așa este. Au început de la un amărât de garaj vulcanizarea, din spatele școlii Mircea Eliade acum, fosta școală generală nr. 6, din Mun. Satu Mare, așa este, domnul Butka Șandor e un om de omenie, era foarte bine ca și fiul său Gergo să fie cel puțin ca el dacă nu peste, mai bine, însă nu este așa din păcate !!!

  16. Ășâțî Răspunde

    Mă bucură faptul, că sunt așa de mulți preocupați de cultură în general și de cea sătmăreană în special.
    Mă gândesc, că toți, care ați comentat aici (pro sau contra), consumați cultura, precum inspirați aerul. Sunteți prezenți la toate spectacolele teatrului, concertele filarmonicii, expozițiile de artă plastică și chiar la evenimentele literare.
    Sper că-i așa!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.