Ultima actualizare: ieri, 19:37

Locale

FOTO. Tânărul adoptat în Irlanda și-a găsit familia din Satu Mare: ,,Mi-am îndeplinit un vis”

Tânărul născută în anul 1990 în Satu Mare și adoptat de o familie din Irlanda a reușit să își găsească familia naturală, prin intermediul grupului de facebook The Never Forgotten Romanian Children.

,,Acum zece zile am avut norocul de a-mi găsi familia biologică prin intermediul acestei minunate pagini. MULȚUMESC tuturor de aici care au făcut posibil acest lucru și care au fost alături de mine să-mi împlinesc acest mare vis! Relația mea cu familia din România decurge foarte, foarte bine. Viața mea s-a schimbat din bine în foarte bine”, spune tânărul.

El a postat câteva fotografii pe grupul de facebook The Never Forgotten Romanian Children, apelând astfel la sprijinul celor care deţin informaţii să îl ajute, pentru a-şi revedea familia. După zece zile de la acea postare, tânărul și-a găsit familia.

„Am fost adoptat din România și doresc foarte mult să-mi găsesc familia biologică. M-am născut în SATU MARE la data de 14 iulie 1990 cu numele de ISTVAN NAGA (probabil Nagy). Nu cunosc numele părinților mei biologici și nici dacă numele meu este scris corect. Întotdeauna am dorit să îmi cunosc trecutul! Poate cineva pe această pagină mă recunoaște. Găsirea familiei mele înseamnă enorm de mult pentru mine”, transmitea tânărul în urmă cu zece zile.

2 comentarii

  1. trecătorprin satu mare Răspunde

    Ce bine că a reușit. Acum își cunoaște rădăcinile, poate merge mai departe.

  2. Eu Răspunde

    Tânărul născută……. ce să mai poți spune de jurnalismul din ziua de azi…orice analfabet funcțional poate fi “jurnalist”….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.