Ultima actualizare: azi, 10:14

Locale

Tensiuni în PSD Satu Mare. Schimburi de replici în spaţiul public

Tensiuni în PSD Satu Mare. Schimburile de replici din interiorul PSD Satu Mare au ajuns deja în spaţiul public. Fostul preşedinte, Mircea Govor, şi fostul boxer Florin Mulcuţan, fost consilier al deputatului Ioana Bran, au ajuns să îşi trimită mesaje prin intermediul canalelor online.

“Florin Mulcuțan care este vicepreședintele Ligii Profesioniste de Box ar fi bine să rămână la box și să ne lase în pace la partid. O spun clar, Florin Mulcuțan poartă minciunile în partid și încearcă să învrăjbească colegii între ei. Noi așa ceva nu permitem în PSD” a spus Mircea Govor la postul de televiziune pe care îl controlează.

Replica lui Florin Mulcuţan a venit imediat pe pagina sa de Facebook:

“Am fost sportiv de performanță. Am practicat boxul. Un sport dur dar care, modelează și formează caractere!  Acest sport m-a învățat că, niciodată să nu lovesc in adversarul căzut… Vorba unui clasic în viată: Mircea Govor nici nu știi, cât de mic începi sa fii!”, a transmis Mulcuţan.

Conducerea PSD Satu Mare a intervenit în acest conflict printr-un comunicat de presă, în care arată că Florin Mulcuţan nu este membru de partid.

“Ca urmare a unor informații eronate apărute în mediul online, organizația județeană Satu Mare a Partidului Social Democrat face următoarea precizare:

Domnul Florin Mulcuțan nu figurează în evidența noastră ca fiind membru PSD. Drept urmare acțiunile sau declarațiile acestuia nu au nici o legatură cu organizația noastră și sunt făcute din postura unei persoane care nu are calitatea de membru de partid”, a transmis PSD Satu Mare.

15 comentarii

  1. Coi ca Răspunde

    No, așteptăm replica, cine face KO pe cine ???

  2. Grasu Răspunde

    Ne miram de faptul ca, domnul Florin Mulcutan sare la gatul tăticului Govor? Păi, ciolanistul mai mic Florinel este dirijat de temerarul Cristescu. Un alt individ cu ștate vechi de trădare/trădător in politica de pe Dâmbovicioara. Diferenta?..dintre Govor si Florin Mulcutan este, că nu este! Amândoi și-au cumpărat diplomele de studii!

    Un alt subiect la care presa nu e atentă, sunt miscarile de trupe din PSD. Nu ati urmarit in online, noi membri pe care “politologul” Florin ii inscrisese in PSD.
    1. Nelutu Marina un neica nimeni, pardon un cantaret de succes, pe care sau sub care il prinsese scoala online de acum 20 de ani.. prietenii stiu ce zic.
    2. Otto Boros condamnat penal la 5 ani de inchisoare pentru trafic de monede slotzi si carduri, dar si de persoane.

    Deci, cam acesta este noul PSD, pe care “tinerii lu’ Mulcuțzan” vor sa-l acapareze.
    Succes mafiotilor!
    Vă saluta nașu’ vost’!

    Revin cu noi informatii!

  3. ;)))) Răspunde

    Florine grau va fi sa dai de pamant cu bagabontul govorache….dar nu imposibil!,nu vei avea viata usoara in PSD!,te va impiedica peste tot unde va putea!,ca la magari este campion mondial!,da trebuie cineva sa inceapa mazilirea lui, intr-un fel sau altul,bravo pentru atitudine si curaj!…..urmarim cu real interes care pe care face KO!:)))

  4. 😂😂+Bambi+😂😂 Răspunde

    …. când doi expirati, cu diplome false se iau la trântã…

  5. jean Răspunde

    Da de prea mult box, te strici la cap, ajungi sa iti sune si apa in cap

  6. Altu Răspunde

    Degeaba!!!valorile e valori !!!!

  7. Ph Răspunde

    Mulcutan nu este si nici nu a fost niciun interlop, articolele respective au multe greseli si cine are neuronii functionali nu poate da crezare unor wannabe agentii de presa, lol. Sunt convins ca aproape toti romanii cunosc cateva persoane care si-au “rezolvat” examene, diplome, atestate samd, un adevarat curent la care multi au apelat din varii motive, neintelegand gravitatea situatiei.
    Sunt convins si ca majoritatea satmarenilor stiu foarte bine cine este mircea govor, asa ca dragi pupincuristi, va faceti de ras cu postarile voastre.
    In peneleu este cearta pt ciolan, de ce nu ar fi si in psd. Oricine il ataca pe govor are un mare like din partea mea, chiar daca este regretabila asocierea fostului boxer cu cristescu. dar ce zic, orice asociere cu psd este o mare rusine.
    Sa ne pregatim popcornul.

    • Interlocutor Răspunde

      mulcutan asta o fi o adevarata valoare, monument de cultura si pricepere in a fauri o tara prospera si trai ridicat pentru cetateni. Cat despre govor – legat cu lanturi la picioare si dus la munca la canalul Dunare-Bucuresti

  8. Babuin Răspunde

    Sunt absolut mandru ca aceste doua specimene de maimute ne reprezinta sau ne-au reprezentat candva ca si alesi sau pe functii publice, platite din camata platita de catre noi, idiotii, “statului” .

  9. vasile Răspunde

    Vremea lui Mircea Govor s a cam terminat. Govor a sprijinit niste nulitati gen Les care a ajuns ministrul apararii fara sa fi facut o zi de armata, dar oricum generalii din minister iau dat niste lectii pe care nu le va uita cat traieste.
    Cristescu este foarte puternic, a venit vremea sa faca curatenie in PSD, este extrem de ambitios.
    Un mic amanunt cei care nu au mai primit functii gen Les se vor razbuna pe Mircea Govor.

    • Lotica Răspunde

      Vasalica 4, stai jos esti prost,pune mana si revizuieste materia ca ramai repetent!!!😉

  10. Marius Groza Răspunde

    Doi mafioți!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.