Ultima actualizare: azi, 19:16

Naţionale

FOTO/VIDEO. Un BMW cu volan pe dreapta a făcut prăpăd! Trei morți și un TIR aruncat într-o râpă

Accident cumplit în România. Trei persoane au murit, după ce un autoturism marca BMW cu volan pe dreapta s-a izbit de un TIR încărcat cu butelii de oxigen.

Trei bărbaţi au murit, după ce BMW-ul seria 7 cu volan pe dreapta în care se aflau, a ajuns pe contrasens şi s-a izbit de un TIR încărcat cu butelii de oxigen. În urma impactului a fost lovit şi un Duster, iar TIR-ul a căzut într-o râpă, la circa 30 de metri de şosea. Toţi cei trei ocupanţi au BMW-ului, șoferul, socrul lui și un prieten au murit! Accidentul a avut loc în jurul între comunele Drăganu şi Cotmeana. Din verificările efectuate de polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Argeș, s-a stabilit că Beniamin F, de 29 de ani, din Miercurea Sibiului, județul Sibiu, conducea un BMW seria 7, mergând dinspre Piteşti către Râmnicu Vâlcea.

Urca o pantă când s-a angajat în depăşirea unui Duster care mergea în aceeaşi direcţie, condus regulamentar de șofer de 36 de ani, din Piteşti. Se pare că BMW-ul avea viteză mare, carosabilul era ud, iar şoferul a pierdut controlul volanului şi a ajuns pe contrasens. A lovit în plin un TIR condus din sens opus de un șofer 52 de ani, din București. Din impact, TIR-ul, care transporta 118 butelii cu oxigen, a părăsit partea carosabilă, în partea stânga a sensului său de deplasare, într-o zonă cu diferență de nivel, iar o parte din butelii s-au împrăștiat pe carosabil. Camionul s-a răsturnat într-o râpă, oprindu-se la circa 30 de metri de şosea.

Din cauza coliziunii puternice, BMW-ul a fost distrus aproape complet. Rămăşiţele maşinii, cu numere de Anglia şi volan pe dreapta, au rămas în afara şoselei. Șoferul și pasagerul din spate au fost aruncați din autoturism, la impact, pasagerul din stânga a rămas încarcerat. Salvatorii l-au scos pe bărbatul de 51 de ani, din Ciocănești, Dâmbovița, socrul șoferului, fără suflare dintre fiare. Cei doi tineri găsiți pe șosea de medici, gemând necontrolat, au intrat ulterior în comă și au decedat la spital. Cel mai tânăr, pasager în spate, avea 25 de ani și era din Bârlad.

Sursa: Libertatea

 

8 comentarii

  1. Hm Răspunde

    Oare cati mai trebuie sa moara ? Oare cand ii vor obliga sa mute volanul ? Si in conditii normale sunt periculosi bizonii , d-apoi pe invers .

    • uhum Răspunde

      cand va intelege po-puli-sul romaniei ca daca nu merge la vot nu se va schimba nimic, deci vedem in 2024, pana atunci doamne ajuta sa fereasca nevinovatii din calea idiotilor

    • Cetateanul Răspunde

      Cum pe invers ? Vezi ca vin astia de la discriminare peste tine ! Fi si tu mai “corect politic” HA HA HA !

  2. AziNu Răspunde

    Cei mai cacaciosi sunt aia cu volan pe dreapta

  3. Driver Răspunde

    Corect, penali si cocălari cu volan pe dreapta.

  4. garcea Răspunde

    Astia sunt scartari care pt un pret mai mic se chinuie cu depasitul si schimbarea cu mana stanga.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.