Ultima actualizare: ieri, 22:15

Locale

Gest de milioane! Păţania unui sătmărean care a pierdut 7.000 de lei

Gest de milioane! Un sătmărean care şi-a pierdut portofelul în care erau 7.000 de lei a avut bucuri de a-l primit înapoi de la un străin. El nici măcar nu a apucat să-i mulţumească celui care i-a restituit portofelul pierdut şi a apelat la urmăritorii PortalSM pentru a-l găsit pe acestuia, pentru a-i adresa simple mulţumiri.

Întreaga păţanie a fost povestită de către persoana care era să rămână cu o uriaşă pagubă, dacă cea care a găsti portofelul nu ar fi fost un om deosebit.

Redăm mărturia sătmăreanului:

“Am mers la muncă şi am am primit avans la 2 lucrări de la 2 clienți pentru materiale în valoare de 7.000 lei. Pe parcursul zilei am trecut pe la Auchan ca să fac nişte cumpărături pentru casă, neavând mașina sigură am luat banii cu mine. La ieşire din magazin după ce am urcat în maşină şi am parcurs ceva kilometri am observat că nu am portofelul la mine. Am mers inapoi la magazin unde am clarificat că am iesit din magazin cu portofelul. Am văzut pe cameră. I-am rugat pe cei care asigură siguranţa parcării, dar au refuzat să mă ajute cu probele video. Am mers la poliție, am făcut o declarație, după care am mers acasă. Odată ajuns acasă am hotărât să mă duc înapoi să mai încerc odată la agenţii de pază ca să mă ajute să dau de ceva urmă. Dintr-o dată am auzit un claxon şi am ieşit afară, la care în faţa porţii s-a prezentat un băiat de vârsta mea cu încă o persoană mai în vârstă care, spre mirarea mea, mi-a înapoiat portofelul cu toţi banii şi actele aferente. Nu am avut cuvinte, imi venea să plâng când am văzut că baiatul respectiv mi-a adus cei 7.000 lei înapoi. Nu am avut ocazia şi nici cuvinte ca să îl întreb cine a fost, cum îl cheamă. Aşa că vă rog să mă ajutaţi să  ştiu cine a fost. Aşa ceva nu vezi în fiecare zi”, ne-a relatat sătmăreanul.

 

Aşadar, rugăm persoana care a restituit portofelul să ne trimită un mesaj pentru a o pune în legătură cu cel care şi-a pierdut portofelul.

Vă rugăm să ne ajutaţi să distribuim mesajul.

Astfel de gesturi merită să fie cunoscute.

6 comentarii

  1. Valahu Răspunde

    Precis nu a fost polotician .

  2. Nichita Răspunde

    asta e tare cu urmaritorii de la portar sm.aveti multi? va faceti de ris cu urmaritorii

  3. Iulian Răspunde

    Cu paza n-ati reusit sa rezolvati nimic?Nu v-au ajutat asa-i!Va asigur,la fel ar fi fost si cu Militia!Nici ei nu v-ar fi ajutat!

  4. Urmaritorul Răspunde

    Sunt eu cel pe care il cautati.
    Ma numesc Ivan Budburicuşi. Ma gasiti la Poplaca,pe strada Dâmbului ,dupa al doilea copac la stanga.
    Penibil si ala sa apeleze la Portar si astia ca incearca…..urmaritorii 🤣

  5. Jetvisky Răspunde

    Bine că a primit înapoi și a avut în portofel ceva,nu atâta ca și PENE pe broasca.

  6. dr.Raed Răspunde

    intreb si eu pentru cineva,daca zicea omu ca a avut mai multi bani decat a gasit gasitorul,cine punea diferenta?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.