Ultima actualizare: azi, 20:25

Locale

FOTO. Iarnă în toată regula la Satu Mare. Florisal a scos tractoarele din anii ’60 la deszăpezit

E iarnă în toată regula în municipiul Satu Mare, unde a nins fără încetare în ultimele ore. Încă de la primele ore ale dimineții, Florisal a început deszăpezirea străzilor cu tractoarele sale din anii ’60.

Un strat consistent de zăpadă s-a depus pe carosabil, iar tractoarele Florisalului au ieșit pe străzi în această dimineață pentru a curăța drumurile. Ninsori abundente sunt anunțate în Satu Mare și mâine, joi, 14 ianuarie, iar meteorologii se așteaptă la temperaturi de până la -14 grade Celsius.

12 comentarii

  1. Unu Răspunde

    Pai sunt săraci cei de la Florisal..:)), blocurile se construiesc cu austeritate :))

  2. unu Răspunde

    florisal – mulge banii din primarie

  3. Ion roman Răspunde

    Numai si numai cei din conducere is de vină că acceptă asa ceva in 2021 pe strazile orasului unde esti Gabore cu echipa , ar fi cazul să faci o curătenie generală prin primărie că e plin cu praf si sticle goale uitate de decenii in birourile primăriei care halesc leafa lună de lună alte interese neavand.

  4. radical2 Răspunde

    Mari interese trebuie sa fie acolo. Cetatenii sunt de vina ca nu protesteaza. Daca nu platim facturi in masa ce se intampla? Ca si consumator, de ce nu putem rezilia contractul daca serviciile sunt de rahat? Domnu primar se face ca doarme fiindca nu are raspunsuri sau nu doreste sa aiba. Cred ca Gabor e un corupt ordinar.El eprincipalul vinovat. Sa-i fie rusine . E un rahat cu 4 ochi. El chiar nu vede la ce nivel a ajuns Cluj , Oradea si alte orase in materie de salubrizare?…Ma indoiesc. Pacat ca nu se sesizeaza nimeni. Domnule prefect? Cum scapam de primaru asta corupt? Hogy szabadulunk etul a corupt polgarmesterul? O a leg nagyob szemet ebol a varosbul.

  5. Norick Răspunde

    Oare cum a trecut la ITP John Deer-ul asta ?? 😛 🙂

    • y Răspunde

      Dacă e Florisal e pe declarație pe proprie răspundere.😜 Nu e nimic nou. E chiar vechi, adică vechitură la propriu. Programul rabla pe șosea.😱😤 În continuare bătaie de joc pe banii noștri. Noroc că s-a topit zăpada pe drum și nici nu a nins mult.

  6. Pascu Răspunde

    No bine mă, ce ITP ???. Bolond vagy ???. Fai o feiet???

  7. Haha Răspunde

    Unde au dezapezit ? In care oras? Pe care strazi ?

  8. Covidu’ Răspunde

    Foorisal si UDMR ACEEASI MIZERIE!!! Sa ne cacam pe tractoarele lor !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.