Ultima actualizare: azi, 22:26

Locale

LIVE. Trafic infernal, nervi și claxoane în Vama Petea. Se așteaptă cel puțin două ore

Trafic infernal, nervi și claxoane în vama Petea. Persoanele care vor să iasă prin vama Petea sunt nevoite să aştepte la coadă cel puțin două ore, iar acest lucru se întâmplă încă de aseară. Totodată, este și singura vamă din țară în care, în aceste momente, este activat codul roșu.

Situaţia se repetă în fecare an după sărbători, când românii se întorc în străinătate la muncă. Deşi este cunoscut acest lucru, măsurile luate de autorităţi nu sunt suficiente.

Un reporter PortalSM s-a deplasat la fața locului, de unde a transmis totul LIVE:

 

„Intrare: 2 artere; Iesire 6 artere, trafic intens, numar foarte mare de mijloace de transport prezente la control pe sensul de iesire”, transmite Poliția de Frontieră.

În data 08.01.2021, prin punctele de frontieră de la nivelul întregii ţări au efectuat formalitățile de control peste 76.000 persoane, cetățeni români și străini, cu aproximativ 25.800 mijloace de transport (dintre care 10.000 de automarfare). Pe sensul de intrare au fost aproximativ 31.700 persoane cu 12.100 mijloace de transport, iar pe cel de ieşire 44.300 persoane cu 13.700 mijloace de transport.

Frontiera cu Ungaria a fost tranzitată de aproximativ 32.900 de persoane şi 14.200 de mijloace de transport (5.700 automarfare), din care pe sensul de ieșire în ţară au fost aproximativ 23.500 de persoane cu 9.000 mijloace de transport.În ultimele 24 de ore, cele mai tranzitate puncte de trecere a frontierei au fost PTF Nădlac II, judeţul Arad  (cu peste 7.700 de persoane care au trecut frontiera, din care aproximativ 4.000 pe sensul de ieșire şi aproximativ 3.600 de mijloace de transport) şi PTF Petea, judeţul Satu Mare (pe aici au trecut peste 7.600 persoane, din care 6.500 pe sensul de ieșire şi aproximativ 2.300 de mijloace de transport).

 

5 comentarii

  1. Ionica Răspunde

    Yupiii!!
    Scapam de jegurile din diaspora!!!

    Mereti si reveniti cand o sa va chem eu …!

  2. Driver Răspunde

    Corect spus Ionica
    Sa astepte 424 de ore.
    Tărani, inculți şi hoţi. Nu avem nevoie de diaspora
    Marş de aici

  3. H&R Răspunde

    Sa contacteze AUR, pe George Simion, ca doar e omul lor de baza. Acum sa faca Sosoaca gura mare. Sau acum e astupat cu bani grei de bugetar, senator?

  4. John Doe Răspunde

    Pana ce nu am facut parte din UE si asteptam la fiecare punct de trecere cu orele nu a fost nici o problema. Ce ar fi sa claxonati in fata parlamentului sau la Bruxelles si nu pe niste oameni care isi fac meseria conform legilor si tratatelor in desfasurare. (+ trierea din cauza pandemiei)

  5. Sovi Răspunde

    Trafic infernal generat de ei tocmai. Daca ramaneau de unde au venit, sau unde pleaca, nu ar fi problema.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.