Ultima actualizare: azi, 12:16

Locale

FOTO&VIDEO. Medicul chirurg Victor Bojan a fost condus astăzi pe ultimul drum

Medicul chirurg Victor Bojan Câmpian a fost condus astăzi pe ultimul drum de familie și colegi. El a fost înmormântat în această după-amiază la cimitirul Ecumenic Înălțarea.

Victor Bojan a încetat din viață miercuri după-amiază, fiind infectat cu Covid-19, potrivit informațiilor PortalSM.

Secția de Chirurgie a Spitalului Județean Satu Mare își ia rămas bun de la el, după ce a lucrat în slujba oamenilor peste 30 de ani.

“Noi, Secția Chirurgie Generală îi mulțumim pentru anii lucrați. Și cu durere în suflet și multă tristețe ne luăm rămas bun”, transmit colegii medicului Bojan.

Medicul Victor Bojan Câmpian a fost infectat cu noul Coronavirus în luna noiembrie, iar de atunci a fost într-o continuă agonie, astăzi încetând din viață. El avea 65 de ani și în această luna urma să împlinească vârsta de 66 de ani.

Condoleanțe familiei îndoliate!

21 comentarii

  1. Vulpea bi-polara Răspunde

    🤨🤨🤨 so dat liber la plimbat decedatii de covid cu capacu deschis? Nu era ceva regula cu sac de plastic, pe repede inainte? Credeam ca doar pochii is exceptia, da vad ca lasa si pe intelectuali. Un pct de vedere al dsp-ului? Sau al militziei?

    • Satmarean Răspunde

      Dispari vulpe nerușinată, fugi repede, nu ți-e rușine ???

      • Sm Răspunde

        @vulpe,ai dreptate,dar el a fost erou și înger în alb,se permite. Dacă era un calic de pensionar sau amărât de muncitor alta era situația

      • Romanistan citizen Răspunde

        Place ori ba are vulpea dreptate.

      • Una Răspunde

        Nesâmțâtule !!!. Nu ți-e rușine ???. Dar cum vb. așa ???

        • Vulpea bi-polara Răspunde

          …scriam, nu vorbeam.
          In alta ordine de idei, foar remarcam faptul ca cele petrecute nu cadreaza cu regulile aplicabile p-limii, atata tot, precum si faptul ca, daca pana acum mitzia se facea sluj in fata pochilor, acum o face si in fata doctorilor. Cam asta e ideea,

      • Unu Răspunde

        Vulpea bi polară e un zero barat, un nimeni în drum, însă dr. Bojan a fost și e cineva !!!

        • Vulpea bi-polara Răspunde

          🤨🤨🤨… . Am scris eu ceva de onor raposatu? El total nevinovat la faza asta. Aia din jur, de au lasat coparseu sa se aeriseasca pica de fraieri. Sau, asa ar trebui. Dar na, in tarisoara noastra..gradina maicii domnului, e cu derogari.

    • am Răspunde

      ultimele teste al dansului a fost negative, deci nu mai era contagios de ceva vreme, însă leziunile pulmonare și ale mai multor organe au fost ireversibile și din păcate fatale pt dansul. deci nu este nici o încălcare a protocolului pt voi ,toți cei cârcotași

  2. covid 19 Răspunde

    Poate omul o fi scăpat de virus şi o fi murit de alte complicaţii date de acesta. Ceva explicaţii se impun. Despre morţi… numai de bine!

  3. Satmarean Răspunde

    Vezi vulpe habarnistă și proastă, tăt bați din gură ca turbata, ca de fiecare dată de fapt, fără rost și de-am pulea !!!. Marș să nu te mai văd chiuind p-aci !!!

  4. Vulpea bi-polara Răspunde

    🤨…ultimele teste? Se fac mai multe si nu stiu eu? Sau, aici putem scrie orice? Io constatam doar derogarile. Pt ceva pocha din moldova trimit elicoperu, ala din c-ta mictioneaza cu jet pe tot ce inseamna autoritate in tara asta… . Ce sa mai creada puletele de rand?

  5. Intrebare Răspunde

    Si totusi , in caz de COVID nu se face slujba afara si cu sicriul inchis ?
    Sa-l ierte D-zeu si sa-l odihneasca.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.