Ultima actualizare: ieri, 21:40

Locale

Obligația de a purta mască în aer liber este legală. Sentință definitivă a Curții Supreme

Obligația de a purta mască în aer liber este legală. Înalta Curte de Casație și Justiție a decis astăzi că obligativitatea purtării măștii în exterior pe teritoriul României, măsură decisă de Departamentul pentru Situații de Urgență (DSU), este legală, potrivit minutei de ședință. Curtea Supremă a admis recursul DSU față de o decizie a Curții de Apel.

Minuta ședinței:

7332/2/2020 – Admite recursul declarat de pârâtul Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă împotriva sentinţei nr. 1454 din data de 23 decembrie 2020 a Curţii de Apel Bucureşti – Secţia a IX-a contencios administrativ şi fiscal. Casează în parte sentinţa recurată cu privire la cererea completatoare formulată de reclamanta Ion Minodora şi, rejudecând:

Admite excepţia lipsei de interes a cererii completatoare, invocată din oficiu.

Respinge acţiunea în anulare a prevederilor art. 4 pct. 15 din Ordinul Şefului Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă nr. 4660427/17.12.2020, ca fiind lipsită de interes. Menţine restul dispoziţiilor sentinţei. Definitivă. Pronunţată în şedinţă publică, astăzi 05 ianuarie 2021.

Sursa: g4media

10 comentarii

  1. Altu Răspunde

    Sclavii statului au fost la datorie,hai ,cu încă o pensie specială. Cu mască să vă îngroape pe toți.

  2. Golf Răspunde

    Cam așa este.

  3. The Mask Răspunde

    Foarte bine si asa la unii le pute gura sper sa fie obligatorie pentru tot deauna de acum

    • Sîca Răspunde

      Se scrie ..totdeauna ….nespălat pe dinți….

      • The Mask Răspunde

        O spal pe mat a la dinti cu plua

        • Romanistan citizen Răspunde

          Un sfat. Ar trebui să scrii în limba maternă/paternă că nicicum nu reușești să scrii corect. Fără supărare. Nu te lua de mine că eu chiar nu sunt @Sîca. Dar faci niște greșeli barosane.

          • The Mask

            Nu ma iau de tine ca m-ai abordat cu bun simt. Faptul ca am scris unele cuvinte despartite se datoreaza algoritmului de moderare al acestui mirifc site, care nu iti publica comentariile, daca contin anumite cuvinte predefinite. Ai inteles acum?

  4. dorel Răspunde

    Solicităm OUG pentru a obliga cetățenii de a-și schimba chiloții zilnic! Pentru posibilitatea verificării de către autoritățile competente în monitorizarea schimbului de bugyigăi chiloții trebuie obligatoriu etichetați cu zilele săptămânii!!! Este inadmisibil ce se întâmplă în materie de chiloți purtați în țara asta! Cine nu se va conforma îi vom trage chiloții murdari peste cap!😱😜

  5. Kempesuu Răspunde

    Sunteți belea!!ce dreaqu de nație suntem!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.