Ultima actualizare: azi, 22:15

Locale

FOTOGALERIE. Ploaia face ravagii. Străzi inundate în municipiul Satu Mare

Ploaia face ravagii în Satu Mare. După ce mai mulți oameni au ajuns să nu mai poată intra în curte din cauza șanțurilor inundate în județul Satu Mare, apa s-a adunat și pe străzile municipiului.

Ultimele imagini primite pe adresa redacției vin de pe strada Beregovo din municipiul Satu Mare, vizavi de Tipografia Someșul, acolo unde ploile au lăsat urme serioase. Apa a inundat strada și a intrat chiar și în curțile oamenilor.

16 comentarii

  1. S Răspunde

    Asa e cand omul isi face viloi pe o strada fara canalizare, bine ca are jipoi sa umble prin ea. Oare cu buda cum sta ?

    • Haha Răspunde

      Stai linistit ca in curand se infunda si strazile “ din oras “ ca-i plin de gunoaie si noroi . Pa primar il doare la basca cel putin 4 ani ! Cum ii cu licitatia de salubritate , cine o castigat ? Toata vara o tuns iarba de pe diguri , da acuma nu pot curata mizeriile nici de pe diguri , nici dintre diguri , nici din “ zonele verzi “ , etc …

  2. Osan Răspunde

    Din nou Varza Satu Mare

  3. Sovi Răspunde

    Trăiască șovinismul tovarăși.

  4. Aldo Răspunde

    Oare casele alea au autorizatii de const?
    Canalizare pe strada nucu, ce asteptari mai aveti. Tipic ca la noi, se alege o strada, stanga dreapta parcelat si se vinde la bani grei. Nici nu se discuta:primarul e de vina.

    • urbanism Răspunde

      Asta-i în primul rând vina “dezvolatorului” dar și a fraierilor care pun botul și a serviciului de urbanism care acceptă astfel de așa-zise proiecte în coadă de pește. Terenul e mult mai jos decât drumul. Normal că ploaia nu are unde să se scurgă! Plus că în secolul 21 noțiunea de gospodar e o rușine și chiar a dispărut sau se referă doar la concursul-daciadă cine are mai multe turnulețe pe viloi sau cine are cât mai multe gipane. Degeaba! Aveți viloi dar stați în mizerie? Și așteptați ca altul să vă facă curat în curte? Puneți măi mâna la comun la sapă cei care trăiți acolo dacă vilă în plin câmp v-a trebuit!!! Primăria nu are nici o autoritate să intervină pe o parcelă în Europa pe dreapta, stradă f.n., numărul f.n.!!! și care probabil nici nu e trecut pe domeniul public. Apoi dacă totuși vor veni afară să vidanjeze apa și noroiul să nu uitați să aprindeți o țigară când vizionați showul gratis din geamul viloiului și să faceți și un selfie cu fraierii.😭😱😤

  5. m Răspunde

    Sigur că au autorizatie de construire !Cine le-a dat,când si la ale cui interventii!Ioi domn primar nesovinist,nu placati la Debrecen la simpozion,au si ăia Sarsul-ul lor!Nu ne lipsiti de benefica prezentă acum când la insitentele cancelariei se deschid cârciumile !Vă asteptăm la Rio!!!!

    • urbanism Răspunde

      Domnule comentator @m neobiectiv și la fel de neșovinist! Că asemenea intervenții se fac numai acum pe timpul mandatului lui Găbiță. Înainte nu a fost niciodată veci? Mai ales pe timpul lui Anderko? Măi să fie! Tu trăiești într-o realitate paralelă în care sunt unii și sunt ungurii. Apoi dacă ceva nu merge bine musai ca ungurii să fie de vină. Sunt curios căte căsuțe mititele sunt în zonă construite de cetățeni ai municipiului și care sunt de etnie maghiară. Ai rămâne suprins să afli căte nume oșenești găsești. Știi bine cum se construiește la ei în zonă. Adică în mijlocul câmpului. Am vrut să spun și că oare câte nume specifice zonei găsești pe cutia poștală dar repede mi-am dat seama că nu au așa ceva. Nu le trebuie probabil. De fapt nu-mi dau seama ce adresă pot avea. Săracul factor poștal!😱😱😱😪😪

      • Smile Răspunde

        Bine punctat urbanism, 👍

        • urbanism Răspunde

          Mulțam. Acest fenomen se datorează în mare parte faptului că orașul nu are un PUG -tradus pe românește Plan de Urbanism General ca lumea făcut ci unul de dinaintea erei noastre făcut din avion. De atunci și deja de vreo 15 ani se tot cârpește și se lungește ca guma de mestecat. Adică se prelungește valabilitatea unui PUG vechi și expirat. PUZ -uri și PUD-uri cu nemiluita (planuri de urbanism zonale și planuri de urbanism de detaliu). Nici mă-sa nu mai recunoaște orașul! Trebuie făcut ordine urgent dacă vrem un oraș ca afară. Și atunci nu mai dictează “dezvoltatorul” lui pește prăjit. Ca și în cazul unui bloc de locuit din București cu multe-multe etaje și care era branșat la curent dintr-o garsonieră. Bineînțeles ilegal.

      • 😂😂+Bambi+😂😂 Răspunde

        Bravo urbanism 🏆

    • Radical2 Răspunde

      Da ce mă, alea-s străzi? :))

  6. H&R Răspunde

    Poate sa mearga cu yachtul. Problem solved!

  7. Oooo Răspunde

    Bine ca nu au facut casa in groapa de gunoi. Doar au bani, nu?

    • Vulpea bi_polara Răspunde

      Mno, bombardieri ce nu le-o ajuns euroii sa-si ia ceva mai acatarii in cartieru verde din Dorolt. Asa, stau ca la tzara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.